Aktywne Wpisy

Sylvio19 +68
Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow

ChamskoCytuje +1162
Co za patologia w tej Polsce. Dziś w Biedronce jest promocja 12+12 piw gratis. Dopiero 10 rano a już zapijaczone czerwone mordy pakują pełne wózki piw XD oczywiście musiałem przez to jechać do biedronki 10km dalej, bo u mnie wszystkie już były wykupione.
#patologiazmiasta #patologiazewsi
#patologiazmiasta #patologiazewsi

@Aou
Kurrrła. Ogólnie nie jaram. Ale nie będę #!$%@? to Pani powiedziałem. Chyba bana mi nie dała w bazie bo powiedziała że następnym razem mogę spróbować u innego lekarza. Powiedziałem jej że myślałem że to chodzi o narkotyki podawane dożylnie i że niby thc powinno już spokojnie zejść. Ale była nieugięta a mądrzejszy od niej nie jestem.
Mój ortopeda kiedyś mi powiedział, żeby nie informować o tym przy oddaniu, bo jak się trafi na czubka to nakładają właśnie banicję.
@pomielona
Mówiłem jej ze inni lekarze to inaczej interperują. I jak dobrze zrozumiałem to nie dała mi bana. Powiedziała że przy najbliżej okazji mogę spróbować u innego lekarza.
Krew jest badana, jeśli nie przejdzie testów to nie zostanie użyta.