#samochody #motoryzacja Jakis samochód mirasy polecacie dla 20-latka z budżetem 17 000 zł i zarobkami 2000 zł ( po odjęciu wszelkich rachunków i innych wydatków). Fajnie oczywiście jak by był mało awaryjny jak #pasat mało palił przy długich trasach
@MentoZZer najtańszy w naprawach. Astra 2 w sensownym stanie benzyna. Max 7-8 reszta w pakiet startowy i OC. Opcjonalnie założyć gaz. Plan B to jakiś nowszy roczników Hyundai. Tanio i znosnie się pojeździ...
@MentoZZer: dobrze utrzymane A6 C5 quattro. Nauczysz sie jezdzic porzadnym autem o docenisz potem inne. Pojezdzisz troche. Patrz na dobrze wyposazone autka, bo w tej kasie znajdziesz. 1.8T lub 2.8 benzyna. Raczej nie szukaj klekotow, choc sam takim jezdze to benzyna Ci wiecej wybaczy jak nie jezdzisz duzo. Znajdziesz z LPG. Szukaj po 2002 roku bo byl polift. Jest mnostwo aut w tej kasie dla Ciebie. Dobrze by bylo wiedziec
@Sepp1991: @CzarnyOwiec: @Kejran: Czy to tylko ja tak mam że taki rodzaj maski jak na zdj 1 jest taki "dziadkowy"? W cale mi się nie podoba, zdecydowanie lepszy jest to :
@Sharan: Zdecydowanie kombi, tak jak tutaj na zdjęciach objaśniałem tylko nie wiedziałem jak to nazwać ( o samochodach niestety nie wiem nic na ten moment) Po mieście jeździłbym mało, byłoby raczej na jakieś wypady na weekendy czy urlopy
@MentoZZer saaby tanie w utrzymaniu nie będą. Często kupują to hipsterzy a potem płaczą bo naprawy drogie, przynajmniej znałem dwa takie przypadki. Ale nie powiem wygodne toto jest co depnąć i ciekawe wnętrze. U mnie jednak dwie lewe ręce i cebula silna więc teraz używam tylko aut tanio naprawialnych. Na pierwsze auto z perspektywy czasu brałbym dobrze wyposażone ale typowe i popularne auto.
@MentoZZer: no to lepszego kombi nie znajdziesz. Na weekend bardzo wygodne. Lubi trasy, ale w takim wypadku popatrzylbym na 2.8 bez turbo, wiecej wybacza, ale z tego co widze to nie ma tego duzo na popularnym portalu- a praktycznie wcale. Bedziesz sie musial zadowolic „ośką” bo raczej bym nie schodzil na klase nizej czyli A4 B6. W kazdym razie, idz do komisu, przejedz sie, posiedz troche w jednym i w
@Sepp1991: @MentoZZer: STS Seville to wspaniala maszyna, straszliwie mi sie podoba ale w trase to pojedziesz raz do roku i Cie bedzie paliwo kosztowalo tyle co bilety lotnicze do Londynu ( ͡º͜ʖ͡º)
Cena za bycie Polakiem, obecny kurs euro wg Google, to 4,30 Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :) #zara #cenyzdupy #euro #lublin
źródło: comment_5zglCN9clKaOMiU7ey1ehROq2uhystMF.jpg
Pobierzźródło: comment_B3Ipyw7J0OZC2104bx4SWrom1btbNN6v.jpg
PobierzPatrz na dobrze wyposazone autka, bo w tej kasie znajdziesz. 1.8T lub 2.8 benzyna.
Raczej nie szukaj klekotow, choc sam takim jezdze to benzyna Ci wiecej wybaczy jak nie jezdzisz duzo. Znajdziesz z LPG. Szukaj po 2002 roku bo byl polift.
Jest mnostwo aut w tej kasie dla Ciebie.
Dobrze by bylo wiedziec
źródło: comment_9te8lfKwRaW5p2jHNPOmbYXMifBgn8e6.jpg
PobierzPo mieście jeździłbym mało, byłoby raczej na jakieś wypady na weekendy czy urlopy
źródło: comment_M63eAX6ozyWvb3HmCK0o5HLSLNYe8r68.jpg
PobierzW kazdym razie, idz do komisu, przejedz sie, posiedz troche w jednym i w
@CzarnyOwiec: przeciez to ople - Astra i Vectra