@JanJanocha no dobra i co z tego ze robi czas do 100 , sa inne auta ktore daja rade. Wiedz, ze Ty i Ja nie odczujemy roznicy 2-3 s. No chyba ze auto ma ponad 10 s do setki, ale ja to odpuszczalem sobie takie auta. Obecnie moje robi 6 s i chyba wiecej mi nie potrzeba...
@januszjanusz01: mysle ze odczulbys roznice i to kolosalna. Glownie to auto dla hipsterow. Jezeli realny zasieg bedzie cos okolo 600 km wtedy sie zastanowie
@JanJanocha no wlasnie meczy mnie ten zasieg. C--j mi z auta gdzie nie dojade nim do celu ... niech cos sie zepsuje to jakie koszta beda ? Czemu nigdy o tym nie slyszalem ?
@JanJanocha czyli do normalnych kosztow dochodza koszty wymiany aku, a to pewnie nie jest tanie. Ciekawe czy w przeliczeniu na ilosc km zrobionych nie wyjdzie drozej ...
@januszjanusz01: tak wymiany ogniw ale nie mam pojecia po ilu latach traca one swoja wlasciwlsc. Zakladam ze do 5 lat i nowe konicznie trzeba wstawiac.
@januszjanusz01: koszt wymiany baterii ok 50 tys zl. W zalozeniu obecne baterie maja starczac na ok 10 lat. Jest typ co przejechal 400 k km tesla. Zakladam ze po 7 latach aku do wymiany. U nas tez jest problem z tym ze nie ma stacji dokujacych no a zasieg nie powala...
@januszjanusz01: mysle ze za jakis czas jesli technologia pozwoli zwiekszyc zasieg to jak najbardziej zwroce na nie uwage. Poki co to samochod dla geekow
Gratuluję mózgu osobie w zakładzie karnym która zdecydowała się wypuścić mojego ojczyma recydywistę na święta. Tak skończyła się jego wizyta... #zalesie #zk
Komentarz usunięty przez autora