Wpis z mikrobloga

Mirki jak to dokładnie jest z tą instalacją DX11 i L'Hivera? Po kolei na czystym Gotiku: Gothic 2 Fix, Playerkit, SystemPack, DX11 i na końcu L'Hivera, czy inaczej?
Zainstalowałem w takiej kolejności i przy starcie pojawiają się jakieś błędy, w menu nie mogę wybrać rozdziałki 1920x1080, gdy naciskam "Esc" podczas gry nie wyświetla się menu i jeszcze kilka rzeczy.
Wersja Steam.
#gothic #gothic2 #gothic2dx11 #pytanie
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

1. gothic2fix-2.6.0.0-rev2.exe
2. Gothic2
PlayerKit-2.8.exe
3. G2NoTR-SystemPack-1.7.exe
4. GD3D11-X17_1.exe
5. Gothic 2 LHiver Edition v1.1 PL.rar
6. jeszcze pobierasz normalmapy dla
  • Odpowiedz
@EscPL: grałem w to dawno temu, ale to chyba się instalowało na czystego gothica nk bez playerkitów i fixów, ogólnie to robiła to jedna osoba i za dużo nakombinował, tylko graficznie ładne
  • Odpowiedz
@EscPL: gdybyś wolał jednak w formie wideo to tu jakiś czas temu nagrałem poradnik wideo. Najpierw pokazuję jak wgrać G2: NK + System Pack, potem jak dograć do tego DX11 mod, a potem jak dograć jeszcze L'Hivera i normalmapy
D.....a - @EscPL: gdybyś wolał jednak w formie wideo to tu jakiś czas temu nagrałem p...
  • Odpowiedz
@DziadekPuszka: Dzięki, ale dałem już radę (ʘʘ) Problem polegał na braku nowej wersji tego czegoś od microsoftu (Błąd dotyczący tego pojawiał się na milisekundę), teraz zainstalowałem i zaczęły ściągać mi się normalmapy.
Poradnik wideo mimo wszystko się przyda dla kolegów, też się podjarali jak im pokazałem jak to wygląda [] Dzięki Mireczku, miłego wieczoru.
  • Odpowiedz