Aktywne Wpisy
cnka +104
Dobra, tez kiedys przez to przechodziłem więc pomogę.
Plusujcie i priv to kilku osobom pomogę, tu macie dowód, że jestem w posiadaniu.
#matura #matura2024
Plusujcie i priv to kilku osobom pomogę, tu macie dowód, że jestem w posiadaniu.
#matura #matura2024
Lolenson1888 +22
Pogoń Szczecin na rozpoczęcie meczu i po każdej bramce ma syrenę_portową.wav
A pozostałe kluby Ekstraklasy jakie powinny mieć analogiczne dźwięki waszym zdaniem?
Puszcza zdecydowanie ryk żubra (。◕‿‿◕。)
#mecz #ekstraklasa
A pozostałe kluby Ekstraklasy jakie powinny mieć analogiczne dźwięki waszym zdaniem?
Puszcza zdecydowanie ryk żubra (。◕‿‿◕。)
#mecz #ekstraklasa
Tytuł: Żarna Niebios
Autor: Maja Lidia Kossakowska
Gatunek: fantasy
★★★★★☆☆☆☆☆
Lata temu czytałem "Siewcę Wiatru", swego czasu dość znaną polską powieść fantasy. Powieść opowiadała losy Aniołów, próbujących jakoś radzić sobie w świecie gdzie Bóg opuścił Niebo. Pamiętam , że wrażenie wtedy zrobiła na mnie wizja bardzo ludzkich skrzydlatych.
ŻN to zbiór opowiadań dziejących się w tym samym świecie. Nie wiem, czy już wyrosłem z takich klimatów ale opowiadania niezbyt mi się podobały. Ot takie sobie czytadło. Całości brakuje rozmachu Siewcy, a i wizja Aniołów które właściwie niczym nie różnią się od ludzi wydała mi się teraz marnowaniem potencjału.
#bookmeter
@robertvu:
Twój wpis wygląda na błędny. Prosimy o stosowanie się do kilku prostych zasad.
Tag bookmeter (sluży on tylko do wpisywania przeczytanych książek)!
Regulamin zabawy dostępny tutaj
Schemat odejmowania: [Wynik z poprzedniego wpisu] - [Twoja liczba przeczytanych książek] = [Wynik odejmowania]
np. 110 -10 = 100 książek
następnie zdjęcia, opis itp.
na końcu tagi.