Wpis z mikrobloga

Zapraszam na #2 epizod Arsene Wenger The Animated Series, Wenger i Kreonke negocjują kontrakt z
Sanchezem i jego agentem. Doceń moją prace i podziel się ze mną feedbackiem, nawet jeśli uważasz że jest to tragiczne i żenujące. Każda opinia nawet ta negatywna to dla mnie bardzo dużo :) twoje stanowisko/ocena pozwala mi się rozwijać :)
#arsenal #premierleague #pilkanozna #heheszki #humor
ArseneWengerTheAnimatedSeries - Zapraszam na #2 epizod Arsene Wenger The Animated Ser...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ArseneWengerTheAnimatedSeries: to jest tak żenujące, że nie wiem nawet od czego zacząć. Humor nieśmieszny, „gra” aktorka gorsza niż na przedstawieniu w szkole, bohaterowie nijacy i właściwie nie wiadomo na c--j ten pies.
Serio nie pisze tego żeby wyśmiać tylko to jest tak żenujące że ja p------e
  • Odpowiedz
@Ragnarokk @redheart @parachutes
nie ukrywam celem było zrobić kiczowatą animacje narysowaną w gimpie z obiektami z clip arta o Arsenalu. Co do tego że humor nie śmieszny, wiecie taki kanał Polish Sausage robi animacje o gościu co kupuje wazelinę w sklepie i robi milionowe wyświetlenia i jest uznawany na szczyt komediowy. I mam tak samo przeglądając internet że nie mogę czegoś oglądać bo zjada mnie żenada i wstyd.
61%
  • Odpowiedz