Wpis z mikrobloga

Czy ta lampka #xiaomi nadaje się do toalety, dla dziecka? Daje wystarczająco silne światło na małe pomieszczenie 2x3m, czy to tylko taka poświata?
W opisie stoi, że świeci przez 15 sekund. No ale jak ktoś siedzi i się nie rusza, to przecież nie będzie machać łapami, żeby po ciemku nie medytować.
Coś tu jest napisane o tym, że wykrywa ciepło ciała ludzkiego. Czyli będzie świecić nawet jeśli ktoś siedzi w pobliżu i się nie rusza? Posiada to ktoś i może mi jakoś potwierdzić?
RRybak - Czy ta lampka #xiaomi nadaje się do toalety, dla dziecka? Daje wystarczająco...

źródło: comment_eXq3Nr8O4rwqxpfxApmzS2ZvXLY2CYY6.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RRybak: świeci słabo, aczkolwiek przełamuje ciemność. Ja to mam naklejone na framudze drzwi. Książki nie przeczytasz, na kibel, trochę chyba jednak mało... w sumie nie zwróciłem uwagi, czy stojąc pod się nie wyłączy... musiałbym sprawdzić
  • Odpowiedz
@unchaineddd: Nie mam gniazdka w toalecie. Młoda jest za mała, żeby sięgnąć do przełącznika. Do ciemnego pomieszczenia nie wejdzie, żeby dopiero tam coś włączyć, bo się boi. Musi być automat.
Mogę zamontować jakieś g---o na czujniku ruchu, ale to i tak kosztuje 20zł i będzie reagowało nawet na zwierzęta. Więc skoro to jest w tej samej cenie, to jestem ciekaw czym się różni od reszty.
  • Odpowiedz
bardziej jako wyznacznik "ścieżki", aniżeli oświetlenie pomieszczenia

@RRybak: dokladnie. Ta jest dobra do oswietlenia sciany wzdlóż ktorej chcesz isc, jest też inna lampka (z akumulatorem) i ona świeci bardziej na wprost.
  • Odpowiedz