Wpis z mikrobloga

Cześć #poznan!
Nie zgubił ktoś z was/waszych znajomych Mi Banda 2? Znalazłam dzisiaj o 7:30 na przejeździe rowerowym Wroniecka/Małe Garbary a dokładnie tutaj.
Jest do odbioru u mnie, jak nie znajdę właściciela to w sumie nie wiem co się robi z takimi rzeczami znalezionymi.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pszesmiewca: Dlaczego? Łatwo to chyba zweryfikować, z prostszych rzeczy to nie podałam jaki kolor ma opaska a poza tym w aplikacji na telefonie ta osoba powinna mieć ilość kroków taką samą jaka jest na opasce, poziom baterii, cokolwiek. W ogóle na pewno ma aplikację połączoną z tym urządzeniem, więc samo to pozwala na weryfikację.
  • Odpowiedz
@Limonene: jesl chiodzi o ilosc kroków to może się różnić bo jak zgubiło łączność z opaską to kroki dalej liczył telefon. Kwestia sparowania przez bt. Ale w tym przypadku uważaj żeby ktoś przy weryfikacji się nie podłączył. :)
  • Odpowiedz
@Pszesmiewca: jak się do siebie "zbliżymy" to kroki będą te same, bo sparowanie nastąpi automatycznie. No i chyba trzeba się odłączyć od poprzedniego urządzenia, żeby podłączyć nowe, no i co najważniejsze, żeby się połączyć trzeba trzymać opaskę bez ruchu przez 10 sekund blisko telefonu. + w apce widać, kiedy nastąpiło połączenie :P
No ale jak na razie zero odzewu skądkolwiek, spotted nie chce mnie opublikować a nie wiem gdzie to
  • Odpowiedz