Aktywne Wpisy

aa-aa +4
Właśnie w radiu mówią że prąd będzie znowu droższy
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
I to już od lipca wraca opłaca mocowa natomiast później mają przestać wspomagać gospodarstwa domowe i ceny prądu uwolnić, prawdziwy Europejczyk na takie bzdury nie zwraca uwagi ważne jest żeby złapać Romanowskiego!
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
I to już od lipca wraca opłaca mocowa natomiast później mają przestać wspomagać gospodarstwa domowe i ceny prądu uwolnić, prawdziwy Europejczyk na takie bzdury nie zwraca uwagi ważne jest żeby złapać Romanowskiego!

annlupin +24
śpicie jusz?
źródło: annlupin09823
Pobierz

Tak, wiem, że jest jeszcze jedna opcja weryfikacji, ale mimo wszystko, ta jest podstawowa i ciekawe ile osób się dało wciągnąć.
#allegro #payu #raty
źródło: comment_9HxWaElouvBWG1c7XcHmlvZkpTosGjrZ.jpg
Pobierza) regulaminy wszystkich banków zakazują podawania danych KOMUKOLWIEK. W przypadku jakichś problemów z rachunkiem automatycznie jesteś pozbawiony możliwości ubiegania się o swoje, bo bank powie, że sam podawałeś obcym podmiotom dane do logowania
b) możliwość wykonywania przelewów na rachunki zaufane, jeżeli takie się posiada
c) dodatkowe źródło z którego mogą wyciec Twoje dane do konta
d) łamanie zasad podstawowej logiki
Jak uważasz, że to nic złego to możesz mi
uważam bo nikt nic i tak nie zrobi bez potwierdzenia sms
równie dobrze możesz się obawiać, że po podaniu danych karty za tydzień wyczyszczą ci konto. A jednak tego się nie boisz, bo banksterka cie nauczyła że dane do serwisu transakcyjnego w którym i tak niczego nie zrobisz bez dodatkowej weryfikacji są poufniejsze niż dane z kawałka plastiku do którego są podpięte twoje
Każde dane są poufne, dlatego np. dane karty podaję też tylko organizacjom, którym w jakiś sposób ufam, wolę np. zapłacić trochę więcej za przewalutowanie i zapłacić poprzez PayPal niż podać dane karty bezpośrednio na stronie, której nie znam.
I masz cytat z artykułu, który podlinkowałem, bo pewnie nawet nie przeczytałeś ( ͡°
Jak napisałem: bez dodatkowej weryfikacji nic z tego rachunku nie wyprowadzisz. Możesz się jedynie dowiedzieć, że ktoś zarabia 15k netto, ciągnie na lewo dodatkowe 10k i połowe wydaje na a-----l i roksy.
źródło: comment_Aqn2ggpbIFf7iE303blMUZLs185Rklee.jpg
PobierzAle są banki, które tego nie wymagają i mamy problem. A w ogóle tej całej dyskusji by nie było gdyby nie ten chory system weryfikacji (✌ ゚ ∀ ゚)☞