Święty Mikołaj pojawił się u mnie punktualnie, bo dzisiaj popołudniu. Musiałam być grzeczna, skoro otrzymałam tyle prezentów i upominków. Nic tylko jak zapalić sandałowca, przegryźć truflą i opowiadać. Paczka była pięknie zapakowana, @faramka się nastarała i napracowała. Dostałam tak dużo rzeczy do roślinek - doniczkę, odżywki i nawóz. Ponadto świeczkę, kadzidełko i zakładkę wykonaną własnoręcznie przez mojego Mikołaja :333 Mnóstwo trufli (wybaczam tę jedną zjedzoną), czekoladkę oraz herbatę (uwielbiam je i nie mogę się doczekać aż spróbuję!) Mikołaj zadbał także o psa, ponieważ otrzymałam przysmak dla pupila i zabawkę. Dziękuję ci, kochana, za szczery list i już ci zazdroszczę, że mieszkasz w okolicach znanych mi oraz że jest kilka rzeczy, które nas łączą (między innymi znane mi zespoły, dostaniesz mojego linka do lastfma). Z całego serduszka ci dziękuję i nawet nie wiesz, jaka jestem ze wszystkiego zadowolona :333 #wykopaczka #wykopoczta
@faramka: widziałam jak najbardziej, ale trochę rozdarłam opakowanie i nie było to takie oczywiste :_; Dziękuję za to zdjęcie! Jest śliczne, więc koniecznie przekaż :3
@poco-mifejsbuk pyta, jak podobało Ci się drzewo (⌒(oo)⌒)
źródło: comment_7rE1nqateBIjFonea93Cwb9RRvn0RPli.jpg
Pobierz