Po ostatniej naszej wiadomości dostajemy dużo wiadomości o przedłużenie terminu, z powodu wyjazdu służbowego, horej curki itp. z dopiskiem "bądźmy ludźmi!".
Wychodzimy Wam naprzeciw, ale.. nie za darmo. ( ͡°͜ʖ͡°) Jeżeli wiesz, że nie wyrobisz się z terminem to możemy wydłużyć Ci termin do poniedziałku, 04 grudnia do godziny 18:00. Wspominaliśmy, że nie za darmo?
"Koszt" przedłużenia terminu to 10 złotych. Wpłacamy na rzecz Fundacji TVN "nie jesteś sam". Płatność musi być online z tego formularza: https://fundacja.tvn.pl/wplac-online/ W formularzu wypełniamy wszystkie pola, w adresie e-mail wpisujemy: twoj login na wykopie@wykopoczta.pl (np. b__g@wykopoczta.pl) następnie po przelewie wysyłamy potwierdzenie PDF na ten sam adres e-mail co wyżej i czekamy na potwierdzenie od organizatora. ;)
Na potwierdzenia czekamy do dzisiaj do godziny 18.
@Wykopoczta co roku jakiś zjeb jest zbyt leniwy żeby wyrobić się w terminie. A później głupie wymówki. Było na to tyle czasu. Ludzie, jesteście dorośli. Ogarnijcie się. Ja wiem, że mi się nie chce więc nie biorę udziału a nie głupio się tłumacze.
@Wykopoczta ehhh no i po co idziecie na reke? Nie rozumiwm tego, kazdy zna termin do kiedy jest weryfikacja. Skoro cos im wypadlo to czemu nie mogli zrobic tego wczesniej? Leniwe #!$%@? gardze wami mirki
@Wykopoczta: co tu się będzie działo zaraz xD bo TVN.
Z innej beczki. Załóżmy że mój adresat przedłuży termin i wgra zdjęcie w poniedziałek o 17:59 - to zostaje mi tylko wtorek po południu na nadanie przesyłki? Trochę słabo, bo akurat wtorki mam całe zajęte do wieczora i nie dam rady tego wysłać, mogę tylko w poniedziałek. I wtedy pewnie ja trafię na listę hańby za niewysłanie paczki?
@00df00df: W regulaminie jest świetny zapis, który może być trochę mylący, a który stanowi, że każdy ma co najmniej dwa dni na wysyłkę od momentu otrzymania danych, ale nie więcej niż trzy. ;)
@polik95: @papaj_zawadiaka: @plackojad: wychodzę z założenia, że lepiej dać możliwość przedłużenia terminu niż wrzucać bez sensu na listę hańby. Nikt na tym nie ucierpi, a może komuś się uda pomóc dzięki tym wpłatom.
To moja nie pierwsza taka operacja, i z doświadczenia mogę powiedzieć, że liczbę osób, które skorzysta z takiej możliwości będzie można pokazać na palach jednej ręki.
@Wykopoczta: W przyszłym roku może jakieś kurde testy na dojrzałość i rigcz xD Kuźwa nie rozumiem, jak można w dwa tygodnie nie znaleźć jednego popułudnia, jeśli samemu świadomie się zgłosiło do akcji... Psucie całej istoty zabawy ( ͡°ʖ̯͡°)
@Wykopoczta: Dziecinada moim zdaniem. Jak się zgłaszali to terminy były już powszechnie znane, ponad tydzien na zrobienie paczki to mało? Jak są nieodpowiedzialni, nie umieją zorganizować sobie trochę czasu to nie powinni brać udziału w zabawie bo skoro nie przygotowali się do tej pory to do poniedziałku też nie zdążą. Na listę hańby trafią tak czy siak a tylko się wszystko przedłuży dla normalnych użytkowników. Jedyne co bym zrobiła to przesunęła
@Shyvana: wszystko spoko, tylko tu nie chodzi o to, żeby kogoś na siłe wcisnąć lub nie wcisnąć na listę hańby. Tu chodzi o użytkowników, którzy dostaną swoje prezenty lub nie. W zeszłym roku mój nadawca nawalił i mimo, że znalazł się inny to i tak było trochę smutno
@brtk122: a moim zdaniem chodzi po prostu o zasade, że jak się człowiek do czegoś zobowiązuje, to powinien zrobić wszystko co w jego mocy, żeby się wywiązać. Jak teraz się pójdzie wszystkim olewatorom na rękę to za rok znowu wezmą udział i znowu będzie sytuacja wyglądała tak samo, ze stresem, przesuwaniem terminów i ogólnym zamieszaniem.
Po ostatniej naszej wiadomości dostajemy dużo wiadomości o przedłużenie terminu, z powodu wyjazdu służbowego, horej curki itp. z dopiskiem "bądźmy ludźmi!".
Wychodzimy Wam naprzeciw, ale.. nie za darmo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli wiesz, że nie wyrobisz się z terminem to możemy wydłużyć Ci termin do poniedziałku, 04 grudnia do godziny 18:00.
Wspominaliśmy, że nie za darmo?
"Koszt" przedłużenia terminu to 10 złotych. Wpłacamy na rzecz Fundacji TVN "nie jesteś sam".
Płatność musi być online z tego formularza: https://fundacja.tvn.pl/wplac-online/
W formularzu wypełniamy wszystkie pola, w adresie e-mail wpisujemy:
twoj login na wykopie@wykopoczta.pl (np. b__g@wykopoczta.pl)
następnie po przelewie wysyłamy potwierdzenie PDF na ten sam adres e-mail co wyżej i czekamy na potwierdzenie od organizatora. ;)
Na potwierdzenia czekamy do dzisiaj do godziny 18.
#wykopoczta
Ej
A to się dotyczy tylko terminu zdjęcia??
Bo teraz jakiś Mirek mnie blokuje, a za chwilę to ja wyjeżdżam i wracam w czwartek(╥﹏╥)
Było na to tyle czasu. Ludzie, jesteście dorośli. Ogarnijcie się.
Ja wiem, że mi się nie chce więc nie biorę udziału a nie głupio się tłumacze.
@wykopoczta współczuję wam
To gówno TVN pomogło nawet mojej córce
Swoja droga zastanawiajace jest to ze ludzie nie potrafia sie ogarnac.
@plackojad
Dobra róbcie co chcecie bo zaraz będzie #!$%@? afera
Z innej beczki. Załóżmy że mój adresat przedłuży termin i wgra zdjęcie w poniedziałek o 17:59 - to zostaje mi tylko wtorek po południu na nadanie przesyłki?
Trochę słabo, bo akurat wtorki mam całe zajęte do wieczora i nie dam rady tego wysłać, mogę tylko w poniedziałek. I wtedy pewnie ja trafię na listę hańby za niewysłanie paczki?
Termin to termin,
W regulaminie jest świetny zapis, który może być trochę mylący, a który stanowi, że każdy ma co najmniej dwa dni na wysyłkę od momentu otrzymania danych, ale nie więcej niż trzy. ;)
wychodzę z założenia, że lepiej dać możliwość przedłużenia terminu niż wrzucać bez sensu na listę hańby.
Nikt na tym nie ucierpi, a może komuś się uda pomóc dzięki tym wpłatom.
To moja nie pierwsza taka operacja, i z doświadczenia mogę powiedzieć, że liczbę osób, które skorzysta z takiej możliwości będzie można pokazać na palach jednej ręki.
Kuźwa nie rozumiem, jak można w dwa tygodnie nie znaleźć jednego popułudnia, jeśli samemu świadomie się zgłosiło do akcji... Psucie całej istoty zabawy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No tak.
Zamiast wpłacać na TVN lepiej ruszyć dupsko(✌ ゚ ∀ ゚)☞,
Jak są nieodpowiedzialni, nie umieją zorganizować sobie trochę czasu to nie powinni brać udziału w zabawie bo skoro nie przygotowali się do tej pory to do poniedziałku też nie zdążą. Na listę hańby trafią tak czy siak a tylko się wszystko przedłuży dla normalnych użytkowników.
Jedyne co bym zrobiła to przesunęła