Wpis z mikrobloga

@arko123: Ja bazowałem na przepisie, który znalazłem na tyle opakowania gotowej pasty, jednak podczas trochę go modyfikowałem. (takiej jak na dole fota) Kupiłem w kuchniach świata.

1 Cebula
500g piersi z kurczaka (może być wołowina/baranina/wieprz)
2 marchewki
1 papryka czerwona (opcjonalnie)
2 papryczki chilli (opcjonalnie)
1/4 kalafiora (opcjonalnie)
Pół paczki zielonej fasoli mrożonej (opcjonalnie)
Przyprawy opcjonalne: 1 łyżka ketchupu, 2 łyżki sosu winchester shire, 1 łyżka sosu sojowego

1. W garnku
Pobierz f0xyProxy - @arko123: Ja bazowałem na przepisie, który znalazłem na tyle opakowania g...
źródło: comment_YxYvFnXAM72ROkzwAKAOlXNyH5YhgPAm.jpg
@arko123: Recenzje miałem od dwóch dość surowych degustatorów i uznali za smaczne, mi też smakowało, więc polecam. Najtrudniejsza część to zdobycie pasty, niby można zrobić samemu, ale znacznie wydłuża czas i listę składników.