@arko123: Ja bazowałem na przepisie, który znalazłem na tyle opakowania gotowej pasty, jednak podczas trochę go modyfikowałem. (takiej jak na dole fota) Kupiłem w kuchniach świata.
@arko123: Recenzje miałem od dwóch dość surowych degustatorów i uznali za smaczne, mi też smakowało, więc polecam. Najtrudniejsza część to zdobycie pasty, niby można zrobić samemu, ale znacznie wydłuża czas i listę składników.
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
#gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
1 Cebula
500g piersi z kurczaka (może być wołowina/baranina/wieprz)
2 marchewki
1 papryka czerwona (opcjonalnie)
2 papryczki chilli (opcjonalnie)
1/4 kalafiora (opcjonalnie)
Pół paczki zielonej fasoli mrożonej (opcjonalnie)
Przyprawy opcjonalne: 1 łyżka ketchupu, 2 łyżki sosu winchester shire, 1 łyżka sosu sojowego
1. W garnku