Aktywne Wpisy
Syn_Tracza +94
Dzisiaj natrafiłem na post z tagu #alkoholizm, potem wszedłem na tag i poczytałem kilka wpisów i.... jestem przerażony. Atakowany tam jest niemal każdy kto w jakikolwiek sposób napisze o tym uzależnieniu, nawet jeżeli jest to zwykła, beznamiętna relacja z np. ośrodka odwykowego. Ludzie próbują wmawiać sobie i innym, że dopóki nie jest się menelem to nie jest się alkoholikiem, pisza, że picie co pare dni to nie jest żaden
źródło: 1500-a407b3b3504b474b45b0326e74fbd5d5479a73af
Pobierz
mirko_anonim +39
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja chyba nigdy nie zrozumiem facetów. Poznaliśmy się rok temu. Mówił, że marzy o tradycyjnej kobiecie, takiej która lubi zajmować się domem, spokojnej itp
Mieszkamy razem od pół roku. Ostatnio powiedział, że wydaje mu się już nudna.
A ja pracuję zdalnie po 4h dziennie, czasami mniej. Spoko zarabiam, mam zawód który lubię.
Sprzątam, gotuję, uwaga nawet płacę za połowę wydatków pomimo dysproporcji w wykonywaniu obowiązków xd
Wiecie jak to usłyszałam to opadły
Ja chyba nigdy nie zrozumiem facetów. Poznaliśmy się rok temu. Mówił, że marzy o tradycyjnej kobiecie, takiej która lubi zajmować się domem, spokojnej itp
Mieszkamy razem od pół roku. Ostatnio powiedział, że wydaje mu się już nudna.
A ja pracuję zdalnie po 4h dziennie, czasami mniej. Spoko zarabiam, mam zawód który lubię.
Sprzątam, gotuję, uwaga nawet płacę za połowę wydatków pomimo dysproporcji w wykonywaniu obowiązków xd
Wiecie jak to usłyszałam to opadły

Wydaje mi się czy czas dostarczenia jest tym dłuższy im większa przesyłka? Chociaż może tylko doszukuje się sensu tam gdzie go nie ma :)