Wpis z mikrobloga

Mirki te #perfumy z internetu od tych sprawdzonych sklepów to są jakieś podróbki? Cenowo prawie zawsze jest o conajmniej 30-40% taniej niż w sieciówkach?
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@sunny-d może jak ktoś już wydał hajs to mu głupio się przyznać? Albo nigdy nie miał oryginalnych? Nie wiem. Ale to są podróbki. Oryginalnie to one są zapakowane. Bo pewnie jakoś tak jest to napisane. A czy pachną tak samo? To nie wiem. Ale na pewno wietrzeją dużo szybciej.
  • Odpowiedz
@kissmybattery: opinie są podzielone. takei iperfumy czy eglamour przebicie w cenach mają kosmiczne. Zastanawiam się czy dać w prezencie taki perfum drugiej osobie - boję się, że mi powie, że jakoś inaczej pachną albo krócej trzymają zapach
  • Odpowiedz
  • 0
@SpasticInk jeśli ktoś kupuje w necie ze świadomością że to podróbka to ok. Ale jeśli ktoś próbuje go oszukać, czy wprowadza w błąd pisząc "oryginalnie zapakowane" itp. które mają tylko odwrócić uwagę od tego że są to po prostu jakieś turecko chińskie podróbki ze stadionu to już jest zwykle oszustwo i złodziejstwo. Może kiedyś bylo łatwiej bo jak się szło na stadion czy jakiś rynek to wiadomo było że kupujesz trefny
  • Odpowiedz