Wpis z mikrobloga

@matemaniak: Jakbyś chciał wiedzieć to mają w niedalekich planach je dodać, więc wcześniej czy póżniej ta zaraza i tak tam dotrze, tak samo jak battlefroncie 2, obrali tą samą taktykę ( ͡° ʖ̯ ͡°) I tak grałem w forze motorsport 7 i tak w ogóle to ostatnio jest masakra bo ludziom z dupy sejvy znikają, i to na sporą skalę, ale nie przecież forza taka dobra. A
bądzmy szczerzy nie ma w nią #!$%@? LOOTBOXÓW i MIKROTRANSAKCJi

@PanPrezes_PL: W czym one Ci przeszkadzają? W ogóle nie trzeba ich używać, przeszedłem całą grę bez wydania złotówki na to (do 100% oczywiście jeszcze sporo brakuje, ale główny "wątek" już dawno przejechany), aut mam ponad 100. Każdym autem w grze i tak możesz jeździć zarówno w multi jak i singlu, więc brak kasy na zakup wszystkiego co się chce od razu
@C_MR W tym przeszkadzają ze to narazie jest łagodnie i wszystko milusio, bo chcą nas do tego powoli przyzwyczaić, kocham serię Forza ale z bólem serca muszę przyznać że FM7 strasznie nie dopracowali, patrz obrazek wyżej, a akurat FH3 to jest mega dopracowana produkcja w której spędziłem setki godzin, jak i również w FM6.
Takie przypadki są marginalne i zazwyczaj leżą po stronie użytkownika (uszkodzony dysk, przegrzana konsola lub złe sterowniki jeśli to wersja na PC itd)

forza najlepsza oczywiście

@PanPrezes_PL: Oczywiście. Do spółki z Project Cars 2 i twój płacz i krzyki tego nie zmienią. Pozdrawiam.
@PanPrezes_PL tych bugów co pokazałeś na zdjęciach już nie ma bo zostały załatane w bodajże ostatnim patchu. Te mikropłatności były chyba nawet w forzie 6 i jakoś wtedy nie słyszałem żadnego narzekania. Poza tym nawet nie wiem kto miałby kupować te wszystkie skrzynki w których tak naprawdę nic ciekawego nie ma (chyba, że ktoś lubi zbierać kombinezony). Nie twierdzę że Forza jest idealna bo taka oczywiście nie jest ale te wszystkie argumenty