Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +12
Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze

aleksc 0
Myję okulary a potem wycieram szmatką do okularów i pełno smug. Czy myjka do okularów jest dobra, bo zastanawiam się czy przy wycieraniu znów nie bedzie smug?
#okulary
#okulary
źródło: Profesjonalna-myjka-ultradzwiekowa-do-okularow-bizuterii-ULTRASONIC-0-6L
Pobierz

Za nami dwie, z trzech faz finałów konkursu na najszybszego kierowcę na świecie. W siedzibie McLarena w Wielkiej Brytanii 11 listopada otworzyły się drzwi dla dwunastu finalistów z całego świata. Przez kolejne dni, aż do 21 listopada walczą (niektórzy walczyli) o roczny kontrakt jako oficjalny kierowca symulatora zespołu McLaren F1. Zwycięzca współpracując z inżynierami z McLaren Technology Centre będzie udostępniać technologię i dane używane w prawdziwym świecie przez kierowców zespołu F1 - Fernando Alonso i Stoffela Vandoorne.
Całość na:
http://fullthrottle.pl/finay-konkursu-worlds-fastest-gamer
#gry #simracing #f1 #symulatory #rfactor2 #iracing
źródło: comment_B5tczBxck0TvbAyyiNSOsqsTpO4GnsBC.jpg
Pobierz