Zimno się zrobiło, wielu z was staje zapewne przed dylematem odpowiedniego wyposażenia się na wypadek temperatur oscylujących w granicach zera. Z tego powodu postanowiłem odświeżyć i rozszerzyć artykuł dotyczący męskich typów kurtek i płaszczy, na które warto w takich sytuacjach zwrócić uwagę. W jego treści, oprócz zdjęć tych modeli, krótkiego rysu historycznego i listy charakterystycznych cech, znajdziecie także konkretne rekomendacje z asortymentów sklepów online. Ze względu na jego charakter postanowiłem przemycić go do wykopaliska. Kto wie, może akurat przyda się tylu osobom, że ich wykopy wyniosą go na główną?
Jeśli uznacie, że jest on godny Waszego głosu, to będzie mi niezmiernie miło, jeśli go kopniecie. Nie bójcie się, na pewno nie będzie Wam miał tego za złe ( ͡°͜ʖ͡°)
Na koniec mam dla Was pytanie: gdybyście mieli wybrać jeden typ wierzchniego okrycia, który miałby służyć wam do końca waszych dni, to na jaki byście się zdecydowali?
@UszatyBloger: wow, ależ obszernie, dużo pisania musiało być ( ͡°͜ʖ͡°) Te płaszcze dwurzędowe pod koniec bardzo fajne, planuję właśnie zakup i ciężko będzie mi się zdecydować który typ wybrać, chociaż chciałbym wszystkie ( ͡°͜ʖ͡°)
@JanuszKek: TYle opcji, tak mało miejsca w szafie. Know that feel ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) @SmallCaracan: Jeśli szukasz czegoś ciepłego, to nie ma opcji lepszej nad parkę-puchówkę z naturalnym pierzem w środku :)
Zimno się zrobiło, wielu z was staje zapewne przed dylematem odpowiedniego wyposażenia się na wypadek temperatur oscylujących w granicach zera. Z tego powodu postanowiłem odświeżyć i rozszerzyć artykuł dotyczący męskich typów kurtek i płaszczy, na które warto w takich sytuacjach zwrócić uwagę. W jego treści, oprócz zdjęć tych modeli, krótkiego rysu historycznego i listy charakterystycznych cech, znajdziecie także konkretne rekomendacje z asortymentów sklepów online. Ze względu na jego charakter postanowiłem przemycić go do wykopaliska. Kto wie, może akurat przyda się tylu osobom, że ich wykopy wyniosą go na główną?
https://www.wykop.pl/link/4022025/meskie-kurtki-i-plaszcze-obszerne-kompendium/
Jeśli uznacie, że jest on godny Waszego głosu, to będzie mi niezmiernie miło, jeśli go kopniecie. Nie bójcie się, na pewno nie będzie Wam miał tego za złe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na koniec mam dla Was pytanie: gdybyście mieli wybrać jeden typ wierzchniego okrycia, który miałby służyć wam do końca waszych dni, to na jaki byście się zdecydowali?
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu,
Wasz Uszaty
#ubierajsiezuszatym #menswear #poradnik #klasycznaelegancja
źródło: comment_XZSvsweHh3oU1YwE2aIxTZ85HhlerfQ5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@SmallCaracan: Jeśli szukasz czegoś ciepłego, to nie ma opcji lepszej nad parkę-puchówkę z naturalnym pierzem w środku :)
Komentarz usunięty przez autora