Wpis z mikrobloga

Czołem Mircy spod #ubierajsiezwykopem

Zimno się zrobiło, wielu z was staje zapewne przed dylematem odpowiedniego wyposażenia się na wypadek temperatur oscylujących w granicach zera. Z tego powodu postanowiłem odświeżyć i rozszerzyć artykuł dotyczący męskich typów kurtek i płaszczy, na które warto w takich sytuacjach zwrócić uwagę. W jego treści, oprócz zdjęć tych modeli, krótkiego rysu historycznego i listy charakterystycznych cech, znajdziecie także konkretne rekomendacje z asortymentów sklepów online. Ze względu na jego charakter postanowiłem przemycić go do wykopaliska. Kto wie, może akurat przyda się tylu osobom, że ich wykopy wyniosą go na główną?

https://www.wykop.pl/link/4022025/meskie-kurtki-i-plaszcze-obszerne-kompendium/

Jeśli uznacie, że jest on godny Waszego głosu, to będzie mi niezmiernie miło, jeśli go kopniecie. Nie bójcie się, na pewno nie będzie Wam miał tego za złe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Na koniec mam dla Was pytanie: gdybyście mieli wybrać jeden typ wierzchniego okrycia, który miałby służyć wam do końca waszych dni, to na jaki byście się zdecydowali?

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu,
Wasz Uszaty

#ubierajsiezuszatym #menswear #poradnik #klasycznaelegancja
UszatyBloger - Czołem Mircy spod #ubierajsiezwykopem

Zimno się zrobiło, wielu z wa...

źródło: comment_XZSvsweHh3oU1YwE2aIxTZ85HhlerfQ5.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UszatyBloger: wow, ależ obszernie, dużo pisania musiało być ( ͡° ͜ʖ ͡°) Te płaszcze dwurzędowe pod koniec bardzo fajne, planuję właśnie zakup i ciężko będzie mi się zdecydować który typ wybrać, chociaż chciałbym wszystkie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz