Aktywne Wpisy

Skallagrimsson +29

MaxWalonkoo +63
Wakacje z dziewczyna i teściowa to jest jakiś dramat, nie polecam XD
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak

1. Kupię coś lepszego niż Redmi Note 4/64 za ok. 600 zł z Chin? Telefon ma być dla dziewczyny, więc boję się, czy 5,5 cala to nie za dużo. Jak to dziewczyna lubi sobie porobić fotki, ale do selfików chyba wystarczy, prawda?
2. Jakie są polecane tanie polskie sklepy, które nie robią potem problemów z gwarancją? Sferis, proline?
3. Jakby chciała koniecznie kupić w Polsce i z gwarancją, to jest jakaś sensowna opcja oprócz Redmi 4X?