Wpis z mikrobloga

@wasiuu: Mnie to tez smieszny, ale z prawdziwoscia to nie ma wiele wspolnego.
Szczegolnie w miedzynarodowce trupy to rzadkosc. Nawet lokalni co urobek woza juz fajne, nowe MANy TGS (czy jakos tak) maja.
  • Odpowiedz
@bigger: jeżeli chodzi o krajówkę, to jest w #!$%@? prawdziwe. Miedzynarodowka fakt, w większości top class, chociaż i tu się zdarzą niezłe kwiatki. Za to krajowka, to siedlisko wszelkiej patologii i kombinatorstwa. Po PL jeżdżą trupy, które już się nie kwalifikują do żadnego wyjazdu na zachód. I długo się to nie zmieni, bo przez januszostwo i łamanie wszelkich przepisów stawki są gorzej niż głodowe.
  • Odpowiedz
@grafikulus: najgorsze jest to ze oglądałem ostatnio odcinek Złomowiska PL ma Discovery gdzie pracownik akurat wymieniał tarcze hamulcowe a jego szef mu kazał już natychmiast jechać po towar bo #!$%@? interes jest!!! I jeszcze go #!$%@? ze czemu tak długo schodzi. A potem wyciągnął kawałek blaszki który tarcze z nazwy tylko przypomina
  • Odpowiedz
@grafikulus: kiedys gadalem z pl kierowca tira to mi powiedzial ze szef w firmie mowil im ze jak ktos wyjedzie na czolowe lub cos wybiega na droge to maja nie uciekac do rowu bo uszkodza towar za gruba kase...
  • Odpowiedz