Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +3184
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
v0odo0 +214
Ciekawostka. Patrząc na tego screenshota słyszysz w tle muzykę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#nostalgia #unrealtournament #staregry #gry
#nostalgia #unrealtournament #staregry #gry
Kiedyś poszedłem z kumplami na stare, zamknięte pkp. Była tam sterownia przy torach, coś w formie wieżyczki. Pomyśleliśmy, że może jest otwarta i zobaczymy jak to wygląda. Drzwi były zakluczone, a na drzwiach kraty. Powiedziałem sobie wtedy - raz się żyje. Wsadziłem nogę między kraty, wyważyłem drzwi. No fajnie - co z kratami? Za drzwiami przy ścianie był oparty kilof, wziąłem długą gałąź i próbowałem go sięgnąć, on się przewrócił i końcówkami palców zdołałem go przyciągnąć. Rozwaliłem kłódki przy kratach i weszliśmy do środka. Było tam pełno zabytków, ogólnie to zajebiście było, taki fajny klimacik. Zauważyłem jakieś świecące się przyciski i włożony kluczyk w takie coś, przekręciłem go, zacząłem klikać przyciski i po chwili kumple krzyczo "#!$%@?, szlabany pozamykałeś debilu", a ja "o #!$%@?, #!$%@?", oni "weź to #!$%@? otwórz" - i ja "Ale #!$%@? nie wiem jak to zrobiłem". Zaczęliśmy #!$%@?ć przez pola, w sumie dobrze, że nie próbowałem tego odkręcić bo już jechała policja w naszą stronę. Po drodze jeszcze #!$%@?łem się o korzeń drzewa, spodnie w kroku mi pękły, ale tego nie widziałem. Z racji iż to był dzień kobiet to poszedłem do sklepu po jakieś czekoladki czy coś, spadł mi na podłogę grosik, #!$%@? grosik. Nachyliłem się po niego i nie mogłem złapać bo krótkie pazurki miałem. Ludzie coś tam się na mnie patrzą, śmieją, kumple też - okazało się, że spodnie pękły mi na tyle, że zwisają mi jaja. Dobrze, że majtek nie miałem dziurawych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #gownowpis #mirkowyzwanie #takbylo
Kolega z Wielkopolski?
@mirekkomputronikel o to to. Co parę słów 'jo'. Nawet 'tej' tak często nie używam.
@justbreathe: Czyli mnie byś irytował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ptolemy: A no