Wpis z mikrobloga

Jaki jaki multitool polecacie ? Musi być nóż, Śrubokręt i przydałoby się coś jeszcze. Potrzebuje wrzucić do auta by jak np. Trzeba było wymienić żarówkę to mógł lampę odkręcić. #multitool #pytanie i trochę #zakupyzchin #survival odrobinę.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@HachiRoku chyba zakupie. Nie złamie się ? Dostęp do żarówki w tylniej lampie jest taki że trzeba lampę odkręcić , mam żarówki ale jak przy policji odkręce. Dlatego szukam małej rzeczy by w-----c do auta . Nóż chociaż by do otwierania paczek. Kombinerki są porównywanie mocne do tych normalnych co można kupić w sklepie jeśli chodzi o trwałość ?
  • Odpowiedz
@susuke15: oj tam, kup leathermana i po tygodniu będziesz specjalistą :)

Dodatkowa zaleta leathermana to praktycznie dożywotnia gwarancja (25 lat) na wszelkie uszkodzenia mechaniczne!
  • Odpowiedz
  • 0
@npwjsn czyli jak zjadę gwint to naprawia mi ? Jestem zdecydowany na Multitool Leatherman Wingman

Z sidekick różni się jedynie zamiast nożyczkami jest piła oraz dodany karabińczyk
  • Odpowiedz
@susuke15: stary ale toole z założenia są po to żeby je nosić przy sobie a nie wozić. Do auta to sobie kup normalne wkrętaki, kombinerki i nóż. Wygodniej będzie.
  • Odpowiedz
@susuke15: No ja noszę, oczywiście nie cegłę taką jak Rebar czy SwissTool, te są dla zawodowców którzy z jakichś powodów w danym miejscu nie mogą normalnych narzędzi targać (pracownicy na wysokości, saperzy itp.).
A w aucie to przecież nawet mała skrzynka narzędziowa jest ledwo zauważalna.
  • Odpowiedz
@susuke15: no dość często. Używam Soga S44 a on ma wymienne narzędzia, jak coś jest nie tak to sobie po prostu kupujesz nowe w cqb tactical i wymieniasz.
  • Odpowiedz