Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vinekick: Kojarzę tę parkę. To kardynalny przykład totalnego dysonansu między dwojgiem ludzi jeśli idzie o wygląd zewnętrzny i atrakcyjność. Nie mam bladego pojęcia co ten koleś takiego w sobie ma, że ona z nim jest, ale powinien dziękować, komu tam chce, dzień w dzień na kolanach, że z taką facjatą nie jest przegrywem.
  • Odpowiedz
@StanNasycenia: ja wiem co ma, poczucie humoru, zarty, jest wrazliwcem i jest opiekunczy:) oczywisciei i tak bedzie pewnie wymieniony na inny model predzej czy pozniej, ale pewnie po przyjacielsku podszedł do dziewczyny, moze w rodzinie ma lepsze stosunki i pewnosc siebie nie jest zła, jest towarzyski, a moze i ona ma cos z główką niezaleznie od tego czy jest w miare ladna

razem graja w LOL czyli mozna domyslac sie
  • Odpowiedz
@Ambiwalentnik: No OK! To nie może być chociaż trochę przystojny, zadbany? Wygląda jak piwniczak odciągnięty od kompa po 2 tyg gnicia przed monitorem. By te tłuste kudły umył, jakoś uczesał się, fryzurę jakąś nadał.

A może ona jest sapioseksualistką? Chociaż ten film i jego zachowanie tego nie zdradza. Może w kontaktach prywatnych jest dużo bardziej błyskotliwy..
  • Odpowiedz
@StanNasycenia: o co tu chcesz zadbac, wedlug mnie niewiele mozna z nim zrobic. na innych filmach ma krotkie wlosy wiec to jako tako wyglada. moze jest piwniczakiem i ona tez bo sie poznali grajac w lola i milo im sie gadalo, a poziomem intelektualnym nie odstaja od siebie:) a kobietom by wygladac na wiecej niz 5/10 wiele nie trzeba jak nie sa grube i maja dlugie wlosy
  • Odpowiedz
@Ambiwalentnik: ale kobiety nie lubią takich ciepłych kluch jaką jest ten koleś... musi być dobrze zarabiającym programistą bo i wygląda na gościa z IT ;) Tak jak powiedziała w klipie powyżej, nie zamierza mieć z nim dzieci xD
  • Odpowiedz
@Dalamar: no nie, dlatego jest typem na przeczekanie i ewentualnie wyżyłowanie hajsu, co zrobisz nic nie zrobisz, będzie cierpiał:)

a i nie mow ze nie lubią, lubią czasami sobie z nimi pogadac, czasami nawet wejdą w związek... tylko nie kochają
  • Odpowiedz
@vinekick: widzialem juz kilka tego typu zwiazkow, do tej pory nie wiem jak sa one mozliwe, ale to jest chyba ta slynna milosc, albo wyjatek od normy, bo wyjatki zdarzaja sie wszedzie
  • Odpowiedz