Wpis z mikrobloga

Pisząc ten wpis miałem co do tego mieszane uczucia, bo z jednej strony nie powinienem się mieszać w nie swoje sprawy, ale w końcu wykop to nieodzowny element dram to dołożę swoje trzy grosze.
Pewnie kojarzycie użytkownika @Pesty, użytkownik ten niecałe dwa dni temu udostępnił rozdajo na wiedźmina 3.
Wykopowicz otrzymał ponad 2 tysiące plusów, więc chce was uświadomić, że 2 tysiące osób, które plusowało konkurs zostało przez niego oszukane. Dla ciekawych, ułatwię wam trochę poszukiwania.
tuta mamy link do konkursu, natomiast tutaj użytkownik rzekomo rozlosowuję nowego posiadacza gry, wszystko na pierwszy rzut oka wydaję się legitne, gdyby nie fakt, że zwycięzcą konkursu zostaje osoba (prawdopodobnie kolega) osoby odpowiedzialnej za rozdajo. Dodam, że gdy zarzuciłem mu kłamstwo w komentarzu pod wyłonieniem zwycięzcy, wykopowicz jak gdyby nigdy nic usunął moje zarzuty, myśląc, że wszystko go ominie.
Poniżej wstawiam dowód rzeczowy co do tej kwestii, każdy może oczywiście zweryfikować moje zarzuty.
Robię to tylko dlatego, bo wierzę w to, że kłamstwo zawsze wychodzi na jaw.

#wykop #rozdajo #afera #oszukujo
meiv - Pisząc ten wpis miałem co do tego mieszane uczucia, bo z jednej strony nie pow...

źródło: comment_cPHgrvb1hVjcqgIkoI7Z3tBFraPdHaQs.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach