Aktywne Wpisy

sarnamarna +47
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz
PiersKurczaka +22
Ojciec się irytuje, że mam ciągle wentylator na chodzie. Ciekawe czy chodzi mu o kwestie finansowe czy jak. On chyba myśli, że to jakiś potężny koszt, taki wentylator. Kiedyś w sumie raz o tym mówił, ale nie chciało mi się wtedy liczyć i się mądrzyć, bo on swoje lepiej wie i tak.
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD

Na fiwe wydawał się strasznym bucem, ale nie znam, nie oceniam.
Komentarz usunięty przez autora
Przecież Jaglaka nie wymyślili żadni hejterzy. Serio uważasz, że ludzie, którzy po prostu czegoś nie lubią angażują się na taką skalę w czyjąś promocję? Te wszystkie memy, jaglaki, przeróbki, nawet ten mały typ który umieścił przeróbkę z jego córką na jakimś fanpage'u na fb przyczynili się do wzrostu jego popularności xD i dobrze o tym wiedzieli.