Aktywne Wpisy

dosefurious +1072
Cześć, potrzebuje zebrać trochę odpowiedzi do ankiety potrzebnej do pracy magisterskiej. Dlatego robię #rozdajo
Losowanie przez stronę mirko.pro jednej osoby z plusujących ten wpis. Wygranej osobie prześlę 100 zł blikiem. Losowanie w środę o 21:37. Wszystkich plusujących proszę o wypełnienie ankiety, całość nie powinna zająć więcej niż 3 min :D
Link do ankiety: https://forms.gle/yK4mnnAaP89v4seQA
#rozdajo #ankieta #magisterka #studia #szkola
Losowanie przez stronę mirko.pro jednej osoby z plusujących ten wpis. Wygranej osobie prześlę 100 zł blikiem. Losowanie w środę o 21:37. Wszystkich plusujących proszę o wypełnienie ankiety, całość nie powinna zająć więcej niż 3 min :D
Link do ankiety: https://forms.gle/yK4mnnAaP89v4seQA
#rozdajo #ankieta #magisterka #studia #szkola

Filippa +286
Jestem chyba jakoś zamrożona w czasie.
Mentalnie gdzieś nadal w 2018 roku.
Po prostu nie umiem sobie przetworzyć w głowie, że już tyle czasu minęło i jest już kwiecień 2024, to chyba wina pandemii bo czytałam że wiele osób tak ma.
Okres 2020-24 zlewa się wręcz w całość, bardzo dziwne uczucie, przytłaczające.
Też tak macie?
#depresja #pytanie #zalesie
Mentalnie gdzieś nadal w 2018 roku.
Po prostu nie umiem sobie przetworzyć w głowie, że już tyle czasu minęło i jest już kwiecień 2024, to chyba wina pandemii bo czytałam że wiele osób tak ma.
Okres 2020-24 zlewa się wręcz w całość, bardzo dziwne uczucie, przytłaczające.
Też tak macie?
#depresja #pytanie #zalesie

Mój różowy to fanatyk burgerów (ja też), zacząłem je robic sam i potrzebuję głosu ludu żeby doszkolić swoje umiejętności.
Na czym smażycie mięcho? Masło, olej?
Skąd bierzecie bułki? (Zawsze jakieś gotowy, pakowany syf z biedry kupuje)
Jakiego serka używacie?
Jakich sosów używacie? Bardzo lubie BBQ od Heinza, ale może znacie jakiś smaczniejszy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gotujzwykopem
Mięso smażę na oleju kokosowym rafinowany bo dużo temperaturę znosi i nie ma smaku. Bułki z lokalnej piekarni bez polepszaczy. Ser to już rożny od goudy, mozzarelli, pleśniowy. Wyobraźnia jest granica. Sos sam robię, wszystko co gotowe to gowno
1. Mięcho smażę najlepiej na smalcu, czasem grilluję.
2. Bułki robię sam - mąka, drożdże, piwo.
3. Rożnie, chętnie cheddar.
4. Sos bbq własny, albo dół musztarda, góra majo.
5. Pomidor, sałata, cebula obligo.
6. Korniszon obligo, najlepiej własny na occie jabłkowym.
7. Czasem zamiast burgera jest smażony kawałek( filet) ryby (pstrąg, flądra, okoń) i wtedy jest fiszburger.