Wpis z mikrobloga

Mireczki!
Mój różowy to fanatyk burgerów (ja też), zacząłem je robic sam i potrzebuję głosu ludu żeby doszkolić swoje umiejętności.
Na czym smażycie mięcho? Masło, olej?
Skąd bierzecie bułki? (Zawsze jakieś gotowy, pakowany syf z biedry kupuje)
Jakiego serka używacie?
Jakich sosów używacie? Bardzo lubie BBQ od Heinza, ale może znacie jakiś smaczniejszy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gotujzwykopem
  • 5
@Psycho_man: o chrystusie..
Mięso smażę na oleju kokosowym rafinowany bo dużo temperaturę znosi i nie ma smaku. Bułki z lokalnej piekarni bez polepszaczy. Ser to już rożny od goudy, mozzarelli, pleśniowy. Wyobraźnia jest granica. Sos sam robię, wszystko co gotowe to gowno
@Psycho_man:
1. Mięcho smażę najlepiej na smalcu, czasem grilluję.
2. Bułki robię sam - mąka, drożdże, piwo.
3. Rożnie, chętnie cheddar.
4. Sos bbq własny, albo dół musztarda, góra majo.
5. Pomidor, sałata, cebula obligo.
6. Korniszon obligo, najlepiej własny na occie jabłkowym.
7. Czasem zamiast burgera jest smażony kawałek( filet) ryby (pstrąg, flądra, okoń) i wtedy jest fiszburger.