Aktywne Wpisy
Będąc w Tatrach nie jeden zastanawiał się co to k---a jest Murzasichle? XD
Jakaś niemiecka pomyłka? Ja miałem tą schizę również. Otóż to nie szwabski.
A więc:
Skąd wzięła się nazwa Murzasichle?
Murzasichle istnieją od 1630 r. Nazwa miejscowości, pochodząca z języka Wołochów(rumuński), jest zlepkiem trzech słów: „mur”, „za” oraz „sichle” – co oznacza mur (dawna nazwa miejscowości) za rzeką Sichłą. Nazwę wymawiamy z miękkim „ś”, nie zaś jak większość błędnie, z
Jakaś niemiecka pomyłka? Ja miałem tą schizę również. Otóż to nie szwabski.
A więc:
Skąd wzięła się nazwa Murzasichle?
Murzasichle istnieją od 1630 r. Nazwa miejscowości, pochodząca z języka Wołochów(rumuński), jest zlepkiem trzech słów: „mur”, „za” oraz „sichle” – co oznacza mur (dawna nazwa miejscowości) za rzeką Sichłą. Nazwę wymawiamy z miękkim „ś”, nie zaś jak większość błędnie, z
Ptaahu +97
czad irfanview vs g---o windows photos
Nigdy nie był traktowany serio, ale też nie był jakimś pośmiewiskiem. Pytanie po co ten wstęp, a no po to, by przedstawić teraźniejszość. Od czasu do czasu przez ostatnie 12 lat raczej miał 'nudne życie'. Praca zdolnego architekta, poszła mu na tyle szybko by dziś mieć loft + zbierał od dawna na 2 mieszkanie
dziś piszę, że jest szczęśliwy i bierze ślub z... koleżanką z klasy XDD Boga nie ma... laska już od dawna pisała do wielu
by spotkać się, bardzo czuć było interesowność, chętnie chciała 'u ciebie napić się czegoś, może razem ugotujemy'. Dobra z niej laska, ale przeglądając profil, widziałem, że rok wcześniej związek 5 letni poszedł się j---ć xD napisałem do wspolnego znajomego i...on też miał wcześniej takie 'zaproszenie'. Alert siadł i wiadomo - 30 blisko, wieć szuka gniazda, bo mieszka znowu u rodziców :D
Gdy połączą Państwo kropki pojawia się on, zaręczony , tą kasą co zbierał przeznaczył na ślub. Zabawne, że sam zaoferował się, że 'wszystko da się załatwić', a pieniądze są po to by je wydawać - sam przecież tak mowię.
Cieszy mnie, że nabrał życia, nawet wyjechał na urlop w jeden rok x2, bo tak to zawsze 'samemu tak głupio'. Mieszane uczucia, bo chce bym był na weselu i wręcz chce mi dać organizację kawalerski, bo wie, że brat to nie ma czasu, a ja zawsze miałem glupie pomysły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli jakimś cudem na mirko jest ktoś kto w #warszawa zna taką parę, to miejcie to z tylu głowy co sami wiecie by zrobić ;)
smutno wesoło mi, nie potwierdziłem jeszcze niczego.
trochę #feels #logikarozowychaskow #rozowepaski #zwiazki
@bunnia: ucz się mloda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@teczowisazabawni: Nie rozumiem. +
Co jest dziwnego w tym że związek jej się rozpadł po 5 latach? I że chciała kogoś znaleźć?
Mam wrażenie że na siłe chcesz się p-------ć bo pasuje ci to do wykopowejgównoprawdy ze kobieta po 30stce nagle traci na atrakcyjności.