Wpis z mikrobloga

@fredo2: heueheuheuehuehuehuehuehue problemy z tolerancją, huehuehuehuehuehuehuehuehuehue nie wyróżniających sie osób, huehuehuehuehuehuehuehuehuehuehue, brak zrozumienia, huehuehuehuehuehuehuehue
@fredo2: prawda jest taka, ze dresy, ta patologia, nie lubia odmieńców. A że są amebami, to musza ten niedobór iq pokazać.
Mnie cisnęli za to, ze byłem rockheadem. Kolezke, który był trochę podobny do emo wyzywali od pedalow. A jak razem gadaliśmy, to krzyczeli wręcz, żebyśmy sobie laski zrobili..
Powiem tak, obejrzalem i nasunęło mi się kilka wniosków, po pierwsze reportaż jest zrobiony przez gazetę wyborczą - czyli może mieć tyle wspólnego z rzetelnością i prawda jak te całe przewidywania że w 2012 roku był koniec swiata, jak to że politycy nie kłamią, albo jak to że Hitler nie był odpowiedzialny za zabicie 20 milionów ludzi, po drugie jak dla mnie kilku tych młodych "homosekualistow" nie mają 16 czy 17 lat
@czaykowski oczywiście że znam, co więcej nie raz z nimi wódkę czy piwo piłem i wiesz co Ci powiem, wyśmiali by tych "aktorów", prawdziwy gej czy lesbijka się z tym nie obnosi że woli osoby tej samej płci, ale nie dlatego że się boją czy coś po prostu nie są #!$%@? atencjuszami i uważają że to co się dzieje w ich sypialni to ich sprawa i jeśli ich grono znajomych to akceptuję
@krzysztof-marcin-rybacki: to zapytaj się ich, czy nie chcieliby przejść się wieczorem po parku trzymając się za ręcę i przysiąść na chwilę na ławcę i się lekko w siebie wtulić, czy żegnając tego drugiego na peronie całują go na pożegnanie i wreszcie kiedy dokonali pierwszego coming outu i jakie odczucia to poprzedzały