Wpis z mikrobloga

@czaksniff: Przykro mi, ale nie każdy będzie Ci przyklaskiwał. Nie imponuje mi "russian style". (No ale grunt, że jesteś przed Kubolem, na pewno czujesz się z tym fantastycznie) :P
  • Odpowiedz
@samFTW: Bardzo dobrze się z tym czuje. Jak Ty nie nauczysz się wykorzystwać toru i jego infrastruktury to nigdy nie zaznasz tego uczucia... Ja wiem, ja wiem... Tobie to nie jest potrzebne, Ty jeździsz dla przyjemności.. :D
  • Odpowiedz
@samFTW: w regulaminie przecież jasno jest napisane, że przynajmniej dwa koła z jednej strony samochodu muszą być na torze, z czego do toru liczą się również białe linie.Niezbyt widzę na filmiku moment, w którym ta zasada jest złamana.
  • Odpowiedz
@czaksniff:

Pytanie na powaznie, mozna tak jezdzic w trakcie wyscigu i kwalifikacji.
W regulaminie jest taki zapis:
Krawężniki, tarki, sztuczna trawa, pobocze asfaltowe i trawa nie należą do toru.
Trzymajac sie tego zapisu to samFTW ma racje.
Moze ktos to wyjasnic bo bede musial do czwartku skorygowac linie przejazdu ;)
  • Odpowiedz
@Luka_82:
Tak jak przed chwilą pisałem na discordzie: regulamin nie zgadza sie z PLP. PLP i ptracker z defaultowym plikiem surface.ini zalicza tarki do toru. W regulaminie jest napisane ze tarki nie są częścią toru. Powinniśmy albo zmienić regulamin albo użyć surface od simrace które nie zalicza tarek (lini zresztą tez) do toru. Oczywiscie wtedy limit wyjazdów w wyscigu powinien byc wiekszy (przy mniej rygorystycznych limitach toru w iracing jest
  • Odpowiedz