W związku z dużą popularnością naszych analiz, będą od teraz wychodziły dwa razy w tygodniu. W #poniedzialkowaanaliza będziemy omawiać kwestię Bitcoina i kilku innych najważniejszych/największych (kapitalizacja) krypto, a w czwartki wybrane z pośród zgłaszanych przez was altcoinów.
@Bithub przegladnalem sobie te analizy i szczerze mówiąc, bez zlosciwosci - nie są one najwyższych lotów. Prosty opis ze wskazaniem kilku wsparc i to niekiedy z pominięciem tych, które mogłyby "przeszkadzac" w analizie. Rozbudujcie je, omawiajcie formacje, wolumen i dorzuccie chociaż średnie i będzie ciekawiej.
@uzamkniete: Dziękujemy za twoje uwagi, przekazaliśmy je do naszego analityka i przygotował dla Ciebie krótką odpowiedź: Witaj uzamkniete. Bardzo dziękuję za Twoją opinię. Cenię sobie zdanie moich czytelników, a każda konstruktywna krytyka jest dla mnie na wagę złota. Uważam jednak, że ograniczenie analizy technicznej do kilku głównych poziomów wsparcia i oporu jest wystarczające by móc skutecznie inwestować. Wyznaczanie zbyt wielu stref wprowadza jedynie chaos na wykresy a przecież wystarczy wyznaczyć
@Bithub Dziękuję za odpowiedź i proszę odesłać Waszego analityka do analiz, które przygotowuje na steemit. Polecam przeglądnąć je i zweryfikować to co w nich pisałem. Oczywiscie nie ustrzeglem się błędów prognozują przyszły kierunek, ale wskazane przeze mnie poziomy były "w grze". Był taki inwestor, który po zachowaniu ceny wiedział, w którym kierunku będzie poruszał się rynek, ale nie każdy ma taką umiejętność. Tak samo jest z analizą techniczna. My wiemy ja
Dzisiaj w analizie znalazły się: #bitshares #nexus #verium #metaverse #syndicate #dogecoin #reddcoin
https://bithub.pl/altcoin/analiza-techniczna-najpopularniejszych-kryptowalut-5-10-2017/
#kryptowaluty #analizatechniczna #bithub #bitcoin
Witaj uzamkniete. Bardzo dziękuję za Twoją opinię. Cenię sobie zdanie moich czytelników, a każda konstruktywna krytyka jest dla mnie na wagę złota. Uważam jednak, że ograniczenie analizy technicznej do kilku głównych poziomów wsparcia i oporu jest wystarczające by móc skutecznie inwestować. Wyznaczanie zbyt wielu stref wprowadza jedynie chaos na wykresy a przecież wystarczy wyznaczyć