Wpis z mikrobloga

Post kierowany wyłącznie do męskiej częsci wypoku. Jakich kosmetków używacie na codzień? Warto dbać o skórę i siebie wtedy macie większe szanse na zwrócenie uwag u kobiet więc #nohomo
Bardzo lubie produkty Tołpa. Używam żelu do mycia twarzy, kremu pod oczy czasem sprawdze jakiś żel lub krem do twarzy. Produkty dobrej jakości i hypoalergiczne co w moim wypadku jest bardzo ważne Krem na codzień to ziaja spa lub oliwkowy ten tłusty. Raz/dwa w tygodniu na wieczór taka pianka mocno oczyszająca wjeżdza https://www.hebe.pl/produkty/pianka-do-twarzy-100-ml-i-want.
Żele pod prysznic zazwyczaj ziaja lub inne łagodne antyalergiczne . Szampon czasem schauma czasem clear. Włosy i tak zawsze od razu po myciu układam i nie widze róznić między szamponami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do włosów ostatnio upercut monster hold( bardoz mocno,świetnie trzyma). AA i antyperspirant! Polecam nivea invisible black and white FRESH! Higena jamy ustnej też bardzo ważna, ale tutaj to napisze żeby po prostu myć codziennie ( ͡ ͜ʖ ͡)( ͡ ͜ʖ ͡)
Nie wiem jak tagować więc #kosmetyki #modameska
  • 9
@Yeezy Akurat Ziaja (te zwykłe serie) nie jest hipoalergiczna. To samo biały jeleń, AA itd. To tak na przyszłość, kiedy mówisz o delikatnych kosmetykach.
@Yeezy: U mnie ziaja na noc i na dzien, tołpa do czyszczenia, peeling ziaji, włosy goldwell roughman, mydlo i szampon obojętnie, antyperspirant jakaś rexona. No i troche flakonów perfum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Yeezy: do mycia włosów używam Alpecinu i jestem mega zadowolony. Żel pod prysznic Dove Man. Do układaniu włosów Layrite (Uppercut mnie denerwowal..). Jest jeszcze kilka innych rzeczy które używam, ale jak chcesz mogę Ci podać na PW.