Aktywne Wpisy

Werchm96new +5
#hotelparadise otwieram nitkę na taką zabawę. (Sami sobie musicie to szybko zrobić). Wypisujemy od 1 do 9 (allstars też) edycji po kolei, pierwsze osoby z danej edycji, które przychodzą Wam na myśl. Ja zacznę:
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa

mirko_anonim +37
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moje największe błędy życiowe:
- zamiast dorabiać się na prywatyzacji i rozkradaniu majątku państwowego, to ja dopiero wychodziłem z łona matki.
- nie zakredytowałem się po same kule w czasie mojej pierwszej pracy na studiach (2019/2020), bo później nieruchy odleciały z zasięgu ręki.
- nie poszedłem na medycynę, dopiero po studiach dowiedziałem się, że byle lekarz rodzinny trzepie po 50k a rezydenci po 10-20k. Poszedłem na informatykę, coś tam zarabiam te 15k, ale w sumie to każdy ma mnie za śmiecia.
Niestety
Moje największe błędy życiowe:
- zamiast dorabiać się na prywatyzacji i rozkradaniu majątku państwowego, to ja dopiero wychodziłem z łona matki.
- nie zakredytowałem się po same kule w czasie mojej pierwszej pracy na studiach (2019/2020), bo później nieruchy odleciały z zasięgu ręki.
- nie poszedłem na medycynę, dopiero po studiach dowiedziałem się, że byle lekarz rodzinny trzepie po 50k a rezydenci po 10-20k. Poszedłem na informatykę, coś tam zarabiam te 15k, ale w sumie to każdy ma mnie za śmiecia.
Niestety
Mamy dla was #rozdajo, ale tym razem jest kilka warunków do spełnienia. Nie wystarczy tylko plusować kochane boty ( ͡° ͜ʖ ͡°) aby wziąć udział w tym rozdajo należy spełnić wszystkie warunki! Myślimy, że warto, bo nagrodą będzie Xiaomi Mi 6 w najlepszej dostępnej wersji z pamięcią wewnętrzną 128 GB i ceramiczną obudową!
Więcej szczegółów na temat tego telefonu znajdziecie tutaj:
Xiaomi Mi 6 4G Smartphone - CERAMIC VERSION 6GB RAM 128GB ROM BLACK
Zasady rozdajo
1. Plusuj ten wpis
2. Obserwuj profil @GearBest_Polska na wykopie
3. W komentarzu umieść numer najciekawszego wg ciebie produktu ze strony Gearbest.com wraz ze zdjęciem do niego. W komentarzu przykład poprawnego wpisu. (Gdzie znajdę numer produktu?)
4. Wśród komentujących spełniających wszystkie zasady 2.10.2017 wylosujemy jedną osobę, która otrzyma od nas ten telefon.
Z przyszłym miesiącu szykujemy sporo ciekawych promocji, dzięki waszym komentarzom na pewno dowiemy się, które produkty powinniśmy przecenić. Zapraszamy!
#gearbest #xiaomi #rozdajo #telefony #mi6
źródło: comment_arwfJaS3kH3mBHiMAx85qPmASIoxdgY2.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_YTYfA2gmesj0LVVGo5QMhjCRJ4BhIevL.jpg
Pobierzźródło: comment_s7NFwLSlfrLzWiOMWVk4IObMoURSHBMQ.jpg
Pobierzźródło: comment_8jZcI0q51icv4ubSBfZmMzHyu0fLqX2t.jpg
źródło: comment_ExsomqNuLuNK3KkbDcV40UzJKSPdLUi0.jpg
Pobierzźródło: comment_B6mRiNltE59xfQMwqYdrclO7jfgJXJqL.jpg
Pobierzźródło: comment_h6cqxKYWCfweop7Z6cG816T3BV5UPRk7.jpg
źródło: comment_RgqXb485ZgVn9mM7byRuOfywrdZnciF8.jpg