Jeżeli szukacie fajnego graficznego klienta Git, to mogę polecić nowy (premiera chyba w te wakacje) klient o nazwie gmaster. Używając SourceTree myślałem, że wyjdę z siebie i stanę obok, działał niemożebnie wolno.
Widzę, że jest side by side diff, kolorowanie składni dla różnych języków, 3 way merge. Do tego jest interesujący Branch Explorer, choć nadal zastanawiam się na ile jest użyteczny.
Są też takie ciekawostki jak diff obrazów za pomocą suwaka xD
I aplikacja jest napisana w .NET, czyli prawdopodobnie nie będzie dostępna na Linuxy i Maki. Ale przynajmniej nie jest to kolejny elektronowy szajs w JavaScript.
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
Używając SourceTree myślałem, że wyjdę z siebie i stanę obok, działał niemożebnie wolno.
Widzę, że jest side by side diff, kolorowanie składni dla różnych języków, 3 way merge. Do tego jest interesujący Branch Explorer, choć nadal zastanawiam się na ile jest użyteczny.
Są też takie ciekawostki jak diff obrazów za pomocą suwaka xD
I aplikacja jest napisana w .NET, czyli prawdopodobnie nie będzie dostępna na Linuxy i Maki. Ale przynajmniej nie jest to kolejny elektronowy szajs w JavaScript.
Link: gmaster.io
#programowanie #git
źródło: comment_JcFgOEdtlK84krK8iqVCASXzMupSwZtV.jpg
Pobierz@Jasak tylko GitExtensions! ;-)
@Jasak obczajcie sobie GitKraken