Aktywne Wpisy

vosmor +1846

wykop +31
Czy sprawdziliście już swoje podsumowanie 2024 roku na Wykopie?
To ostatnia szansa, żeby zobaczyć, jak wyglądała Wasza aktywność, zanim podsumowanie zniknie na zawsze! ⏳
W podsumowaniu możecie sprawdzić między innymi:
✅ Ile komentarzy napisaliście.
✅ Ile osób dodało Was na czarną listę ( ͡º
To ostatnia szansa, żeby zobaczyć, jak wyglądała Wasza aktywność, zanim podsumowanie zniknie na zawsze! ⏳
W podsumowaniu możecie sprawdzić między innymi:
✅ Ile komentarzy napisaliście.
✅ Ile osób dodało Was na czarną listę ( ͡º
źródło: Wykop (3)
Pobierz

[LAPTOP DO PHOTOSHOPA/LIGTROOMA itp.] Budżet do 3tys. brutto (w tym oczywiscie używane)
Cześć, może pomożecie? Szukam lapka głównie do obróbki zdjęć w PS/LR - duże pliki RAW, ponad 30mb każdy, obsługa wielu plików na raz. Ponadto czasami autoCAD, amatorsko Premiere Pro/Sony Vegas. Nie gram.
Nie znam się na kompach - co polecacie, co wziąć pod uwagę. Wstępnie wybrałem 2 modele. Proszę o opinie czy to dobry wybór w takiej cenie, jeśli nie to o wskazówki i propozycje. Ewentualnie podeślijcie wątki z innych wpisów/for :)
- używany HP elitebook 8570w, intel i7-3720QM, 4 rdzenie, 16GB RAM (do 32), grafika nVidia Quadro K2000M, dysk SSD 256 + slot na HDD, ponoć całkiem dobry ekran hp DreamColor
- używany Dell M6600, i7-2720QM, 16gb ram, grafika Quadro 3000M, dysk SSD 256 + slot na HDD (oba za ok. 2500brutto)
Pozdrawiam
#komputery #laptopy #it #dell #hp #photoshop #fotografia #ps
@mikroenter: Kupiłem W530 z i7-3820QM, , Full HD 8GB, ta sama grafika, 250SSD mSATA+500GB HDD za niecałe 1500zł. Poszukaj na licytacjach, warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tą licytacją to naprawdę warto szukać, gość mi dorzucił też stację dokującą :D
@czikapu: #cebuladeals ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mikroenter: Precisiona M6800, ale nie z matrycą premiercolor i bez faktury. Poszukaj sobie zbooka 15 g1, g2 lub 17 g1, g2.