Aktywne Wpisy
WielkiNos +567
Przecież to jest tragiczne! Zamiast promować, że dziecko fajnie samodzielnie myśli głupia baba pokreśliła wszystko żeby tylko było na jej i żeby dziecko zgnoić. I to już od najmłodszych lat.
Kto tych wariatów zatrudnia? ( ಠ_ಠ)
#szkola #matematyka #bekaznauczycieli
Kto tych wariatów zatrudnia? ( ಠ_ಠ)
#szkola #matematyka #bekaznauczycieli
kaczorgeddon +852
Mirki z #gdansk #gdynia #trojmiasto, może nie jest to idealne miejsce do tego, ale tonący chwyta się brzytwy. Mam problem z kobietą (ok 45lat), która wprowadziła się do mojego mieszkania i nie chce się z niego wyprowadzić. Szukam 2-3 osób, które zamieszkają w mieszkaniu 2-3 doby i zadbają o dobrą atmosferę. Zapłacę za cały pobyt. Może możecie kogoś polecić?
#pytanie #najem #wynajem #nieruchomosci #pomoc #mieszkanie #mirkokoksy #oszustwo
#pytanie #najem #wynajem #nieruchomosci #pomoc #mieszkanie #mirkokoksy #oszustwo
Musiałem to z siebie zrzucić.
#jatheksierozwodzi #gorzkiezale #depresja #zwiazki #feels
@jathek:
ważny, nie jesteś sam. Powodzenia
@kryptodepresjonista: jakos bede musial sie ogarnac
@SzyszkaMyszka: dzieki
Jak jesteś taki chojny to wpłacaj mi 500zł co miesiąc na konto przez kolejne 25 lat.
Komentarz usunięty przez autora
A prawo polskie daje ci łatwa opcję nie płacenia, wystarczy wykazać badaniami DNA, ze ojcem nie jesteś.
Ja tylko pytałem gdzie jest problem, bez twierdzenia, ze go nie ma.
Zresztą, jest tutaj paru mirków, którzy płacą na nie swoje dziecko mimo, że przedstawili testy dna.
Jego eks, bedaca jeszcze prawnie zona, chociaz razem nie zyja od dluzszego czasu, jest znowu w ciazy, a prawo stanowi, ze Jathek jest z automatu ojcem, skoro nadal jest tez mezem.
Musi dzialac jak najszybciej, zeby nie udupili go z placeniem na cudze dziecko.
ale juz jasne jest wszystko (mam nadzieje :P)
Tak teraz jasne, już rozumiem sytuacje