Jeśli chodzi o liska, to jeśli ktoś nie czuje się mocny w daytradingu to polecam kupić i mieć w------e - ten projekt ma wielki potencjał, który nie został wyzwolony w nawet małym stopniu. A w kryptowalutach cierpliwość jest wynagradzana szczególnie ( ͡°͜ʖ͡°) #kryptowaluty #lisk
@marrw: tak robie i mam w dupie. Zacząłem tradeowac to ciut straciłem, a początkowe założenie było że idę w long-term. Mam 70 po średnim kursie 14,31 i mam zamiar obudzić się że snu jak będzie drugie ethereum.
@schedule: śmiej się śmiej, jak zysk stówki Cię śmieszy, to wyciąg z portfela i ją spal. Tylko idiota zaczyna zabawę z jakąkolwiek inwestycją całym kapitałem - wchodzi się nadwyżkami, które nie są niezbędne do życia. Zresztą co ja Ci będę tłumaczyć, mam Twoje zdanie głęboko.
@schedule: daleko mi do inteligencji tego Pana powyżej i jego pomysów. Tak czy siak, jakbym sprzedał teraz LSK miałbym już jakieś 700zł zysku co jest prawie podwojeniem wkładu. Mimo to tego nie robię, wierzę w projekt - może się zawiodę, a może to będzie strzał w dziesiątkę. Nie będę mieć za złe jesli nawet to stracę, bowiem kto nie ryzykuje ten nie pije szampana.
@onionhero: robie podobnie, trejdować nie trejduje bo mam mało czasu na to no i mam na tyle ich mało, że szkoda czas marnować, kupiłem lisków jak były po dolku za tyle pieniędzy ile mogłem na to przeznaczyć i trzymam.
@cronn: dokładnie, tyle co się naczytałem, że ten LSK to g---o, które zaraz upadnie to moje ;) A tego tysiaczka to Tobie i sobie życzę, a może i kiedyś tyle samo ale w dolarach ;)
#kryptowaluty #lisk
@onionhero: 1000 zł... jak z takim ryzykiem możesz spać po nocach?
a tak serio to powodzenia, kazdy kiedys zaczyna
@onionhero: bez ryzyka nie ma zabawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@marrw: Możesz zarzucić jakimś linkiem z opisem tej waluty- czemu jest wyjątkowa itp.?
powodzenia w drodze do 1000 ( ͡° ͜ʖ ͡°)