Wpis z mikrobloga

@czarnyivan: Niestety, ale dobry personalny kosztuje majątek. Np. fizjo za godzinę bierze 100 zł. Jak nie masz hajsu to ucz się sam. A jak nie masz czasu i hajsu to jesteś trochę w dupie.
  • Odpowiedz
@czarnyivan: No to jak cebulisz na coś porządnego to sorry :) Kup diete u furiata za 100 zł. Ludzie mający ogromną wiedzę się cenią bo uczyli się tego latami i długimi setkami godzin. I wydali majątki na kursy/egzaminy/praktykę.

Co ma wartość: kosztuje i tyle.
  • Odpowiedz
@czarnyivan: Przeciez ten cymbal2703 wszystkim wysyła ten sam trening i ta samą diete na 1 dzień. Bez problemu znajdziesz na necie. Prowadzenie w jego wykonaniu polega na wysłaniu tego plany. Daje tylko łapki w góre, ale teksty w stylu "trzymaj tak dalej", gdy wysyłasz mu zdjecia z progresu (prawdopodonie nawet robi to jego tępa żonka, gdy on jest w robocie). W przypadku gdy nie będzie za dobrze szła redukcja, nic
  • Odpowiedz
@pokey: zamierzam być prowadzony do końca przygody. Z tego co mi się zdaje zawodnicy z mr olimpia czy startujący w IPF są również prowadzeni; zresztą osoba, która mnie prowadzi była prowadzona przez 3 inne osoby do ostatnich zawodów a on sam mimo sam prowadzi również innych zawodników ze sceny. Wybierając kolejną osobę sam będę się kierował, aby ona też miała trenera.
  • Odpowiedz
Z tego co mi się zdaje zawodnicy z mr olimpia czy startujący w IPF są również prowadzeni;

@Kasahara: Grube porównanie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie żebym cos złośliwie mówił, bo cenię Twoją wiedzę i content, który wnosisz, ale osoba, która che prowadzić będąc prowadzona na najnizszym stopniu nie wzbudza ogromnego zaufania ;).
  • Odpowiedz
@pokey:

Rozumiem, każdy ma inny pogląd na sprawę. Mój jest diametralnie inny, nie ufałbym osoby na najniższym stopniu nie prowadzonej i czerpiącej jedynie teoretyczną widzę ze szkoleń i badań czy youtube i instagrama lub bardzo długo idąc drogą, w której się powtarza przykładowo i utrwala treningowe błędy. Takie osoby zazwyczaj widzimy na siłowniach powtarzające zasłyszane głupoty i zazwyczaj na wykopku śmiejemy się z ich twórczości ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz