Aktywne Wpisy

lord-nihilus +215
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +35
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

Jesteśmy o krok od tego, by przekonać szerokie grono osób, że wiązanie klasycznej muchy to łatwizna! Znalezisku brakuje jeszcze kilkunastu wykopów, zostało około 5 godzin, więc nie takie rzeczy już udawało nam się osiągać. Kto żyw i kwestia modowego uświadamiania leży mu na sercu, tego uprasza się o sięgnięcie po łopatę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/link/3891669/wiazanie-muchy-w-mniej-niz-3-minuty/
Pozwolę sobie zawołać tych mirków i mirabelki, którzy zaplusowali wpis, ale nie zdecydowali się wykopać znaleziska z prośbą o wspomożenie tego dzieła:
@lent @aniele @ptysiak7612 @apee @0ptymista @PiersiowkaPelnaZiol @blaiseblaise @Zappataa @p10trek @Ejzdrna821 @JednookiTaboret @slowiczak @fantastyczny_pan_lis @Pocholere @TurboMaryja
Pozdrawiam serdecznie i liczę, że znów będziemy mogli odnotować udaną akcję!
Wasz Uszaty
#ubierajsiezuszatym #menswear #klasycznaelegancja #youtube
Pozdraiwam