Aktywne Wpisy

jmuhha +30
Dowiedziałam się, że koleżanka z klasy ma w leasingu nowa toyotę rav4 za 2400 zł mies ( ಠ_ಠ)
Godir17 +93
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: a
Pobierz
![Ewolucja języka polskiego na przykładzie 22 słów [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ffb90a628ee2358701a082e9c135b7251c45688f5762562d3aa7d652046e9312,q80.jpg)

Po 30 godzinach gry, stwierdzam że gry nawet gry BioWare w połowie tak przeżarte feminazizmem, jak to coś.
Sama rozgrywka jest bardzo przyjemna, nie ma też nic do zarzucenia pobocznym wątkom, ale główny wątek fabularny(ten z DLC też), jest zbrukany manginizmem.
Ta gra powinna nazywać się symulatorem białego rycerza.
Gweralt w stosunku do każdej napotkanej samicy ukazuje się ze strony najgorszego pantofla, w grze nie doszukałem się dialogu który by pozwolił pojechać po jakiejś kobiecie.
Nie można odmówić Triss w ogarnięciu burdelu który sama narobiła, ale to jeszcze nic! Nie można jej nawet skrytykować. Tak więc albo jesteś białorycerzem, albo nie idziesz dalej w fabule.
Kolejna kwestia, czerwony baron. Postać tragiczna, porównał bym go do samca beta po rozwodzie. Zniszczony przez kobietę, opluwany jadem przez własną córkę, nadal kocha swoją rodzinę(nawet morderczynię jego syna- żonę).
A Cweralt? Myślicie że wykaże się męską solidarnością, albo chociaż odrobiną współczucia? Gdzie tam. Jedyny wybór, jaki daje nam gra, to trochę łagodniejsza nienawiść do czerwonego.
Co następne? A tak, Ciri. Na tym polu możemy podziwiać cipowatość Cweralta w pełnej krasie. W całym, CAŁYM wątku, nie ma ani jednej kwestii w której geralt mógłby naprawdę o--------ć tą gówniarę. Możemy być tylko dobrym wujkiem i powtarzać za cweraltem, jak to ją bardzo kochamy.
Już nawet nie chodzi o to, że ta postać jest w---------a i samolubna, ale nie powinna być takim koksem. Kobieta, a wywija mieczem lepiej niż elitarny mutant cweralt, no super. Jak ja się cieszyłem jak zdechła na końcu.
Fabuła dodatku Krew i Wino to już jest mizoandria w czystej postaci.
Takich akcji są w grze dziesiątki, wypisałem tylko te które rzuciły mi się najbardziej w oczy.
#gry #wiedzmin3 #wiedzmin
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
6/10 bo nawet mnie striggerowałeś
źródło: comment_h8w1ww9p9vr9sdzVJwqL5u8QNNTzwRyC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu