Wpis z mikrobloga

Mirki, mieliście może problemy z wejściem do Imperial City w Resurrection? Gadałem z oficerem z IC w Wild Paradise, potem wziąłem quest od karła i nie mogę dostać się do IC. Przy obu bramach nie ma strażników (pic rel), a na youtube widziałem, że to oni mogą mnie wpuścić za bramę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#fallout #falloutresurrection
S.....1 - Mirki, mieliście może problemy z wejściem do Imperial City w Resurrection? ...

źródło: comment_nJmD6AkGinp3TrwyQUcbDC6lGwgpYtWR.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JazzJackrabbit: karzeł zagadał do mnie od razu po rozmowie z oficerem. Strażników nie było i przed rozmowami, i po pierwszej rozmowie z karłem i po pójściu na piętro gdzie karzeł dał mi questa.

Zresztą zacząłem nową grę i poszedłem prosto do Albuquerque, sprawdzałem obie bramy przed i po każdej rozmowie z oficerem i karłem. Strażnik był wprawdzie za ogrodzeniem, ale nie dało się z nim porozmawiać (stał za daleko).
  • Odpowiedz
@Snufkin_91: I tak mówiąc o omijaniu tego buga, zawsze w sfallu mógłbyś wyłączyć naprawienie buga, co pozwala cyframi wskawiwać w odpowiednie dzielnice na planie miasta. I za każdym razem tego używać, by wskakiwać do imperial city. Nie jest to rozwiązanie za ciekawe, ale dałoby się życ.
  • Odpowiedz