Wpis z mikrobloga

@gerard-kowalski: ale to sie nie wyklucza :) Dmuchana karimata, leżanka, ciepły śpiwór i śpisz w namiocie jak król :) Poza tym, wychodzę z założenia, że bierzesz namiot po to, żeby móc w nim spać, ale nie musieć. Żyjemy w tak zajebistych czasach, że za grosze można wynająć naprawdę ładne pokoje. Czasem jednak chciałbym się obudzić z dala od cywilizacji, bo stwierdzę z różową, że tu jest ładnie i
kinollos - @gerard-kowalski: ale to sie nie wyklucza :) Dmuchana karimata, leżanka, c...

źródło: comment_KV791jEZJ85kOfbxX6oOn4d6VdcyxMGS.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@gerard-kowalski: Szukaj pryszniców na stacjach benzynowych. W Polsce o takie ciężko, ale na zachodzie w większych miastach się trafiają, czasami nawet za darmo (Shell Select). A co do namiotu to jak znajdziesz równą powierzchnię, uprzątniesz ją z patyczków/szyszek/kamyczków i kupisz sobie spoko matę samopompującą i śpiwór to gwarantuję, że wyśpisz się lepiej niż w tanim hotelu.

@kinollos: Polecam decathlonowe produkty Quechua ultralight. Mam z tej serii namiocik T3
  • Odpowiedz
@kinollos: dobrze sie zastanów nad tym, bo możesz potem żałować. Kupiłem właśnie taki, jest ogólnie super wow jak sie wybierasz na K2, ale jak jeździsz w moto turystykę to za każdym razem sie denerwuje ze jest taki mały. Żal mi sie go pozbyć bo był drogi, a z drugiej strony mecze sie używając. Chyba kupie jakiegoś fjorda albo colemana za 600 pln z przedsionkiem z podłoga i bede miał z
  • Odpowiedz