Niestety moj gowno telefon nie robi zdjęć w nocy. Znaczy robi ale nic nie widac :D W ogole poza sezonem trzeba sie cieszyc ze cokolwiek widać, teraz coraz lepiej już. I mniej zasranych pijawek :D
Tak samo mialem ze zdjęciami zorzy na Islandii. Ale zawsze jak patrze na ceny aparatow to wole znow gdzies pojechac. :)
mam aparat za parę stówek, lekki, mały, starczy:) Ja akurat załapałem się na przełom monsunowego sezonu. Jak byłem w Deurali to deszcz padał ostatni dzień, potem lampa, więc całą górę od mbc i całe zejście były bezchmurne. Pijawek i tak w c--j, chociaż szczerze mówiąc zamieniłbym pijawki na komary z Polski w każdej chwili.
@swlabr: kozacko działa woda z solą w spryskiwaczu. W ogóle się nie ładują, tylko butów szkoda :/ To ja ostatnie dwa dni miałem w słońcu nawet :D Więc szczęście. Ale za to ludzi prawie wcale- zaleta offsezonu. Coś tam pozwiedzałeś jeszcze fajnego w Nepalu?
Mnie gryzły, nic nie bolało, nie swędziało. Ja też miałem pusto, to było 4 mc po trzęsieniu ziemi. Na koniec wyjazdu po banie ze strony Indii, zabrakło w kraju benzyny i były jaja z powrotem:)
#nepal #podrozujzwykopem #podroze #gory
źródło: comment_pUeSZ7CNGUP1P4WurdyplH07lazBb7Ju.jpg
Pobierzźródło: comment_vO1aQZ7e8bxf4ccg9ZoK3Qmrc2Fn54sm.jpg
PobierzWstawalem, ale...
Niestety moj gowno telefon nie robi zdjęć w nocy. Znaczy robi ale nic nie widac :D W ogole poza sezonem trzeba sie cieszyc ze cokolwiek widać, teraz coraz lepiej już. I mniej zasranych pijawek :D
Tak samo mialem ze zdjęciami zorzy na Islandii. Ale zawsze jak patrze na ceny aparatow to wole znow gdzies pojechac. :)
Ja też miałem pusto, to było 4 mc po trzęsieniu ziemi. Na koniec wyjazdu po banie ze strony Indii, zabrakło w kraju benzyny i były jaja z powrotem:)
źródło: comment_qTJYeSTGwQwgRCMpzUnwvXci4HpOYsGA.jpg
Pobierz