Nawiązując do mojego ostatniego wpisu (który, nawiasem mówiąc, miał na celu wyłącznie śmieszyć, a nie wywołać debatę...), postanowiłam stworzyć krótki poradnik komentowania wpisów na mirko. Od dzisiaj wystarczy zrobić ctrl+c, ctrl+v. Nie musicie dziękować.
@Namenick: no przeciez kolezanka wrzucila to przesmiewczo :P aczkolwiek nieco prawdy w tym jest, czesto ten sam temat/postawa sa tutaj oceniane diametralnie roznie zaleznie od tego, jakiej plci uzytownik napisal.
@janeeyrie: najwyrazniej wlasnie doszlas do objawionej prawdy - jedynym powodem, dla ktorego normalni ludzie siedza na wykopie jest fakt, ze nie ma (i pewnie jeszcze dobrych kilka lat nie bedzie) dobrego polskiego odpowiednika reddita
@janeeyrie ej! Ja zawsze pod wpisami z gówniakami piszę niemiłe komentarze niezależnie od płci. A odpieluszkowe zapalemie nie atakuje tylko kobiety. Ojcowie są czasem gorsi.
1. "Jestem singlem i jest mi z tym dobrze!"
Jeśli pisze niebieski pasek:
"Feuer, mistrzu, naucz mnie"
"Król życia! Mogę ponieść twoją lektykę?"
Jeśli pisze różowy pasek:
"Termin przydatności właśnie mija"
"Rodzić dzieci, a nie się wygłupiać!"
2. "Mam dzieci i chwalę się tym na wykopie"
Jeśli pisze niebieski pasek:
"Jak słodko!"
"Kocham spacerki z wózkiem"
Jeśli pisze różowy pasek:
"ODPIELUSZKOWE ZAPALENIE MÓZGU"
"Ale rak. Czarna lista."
#shitwykopsays #rozowepaski #niebieskiepaski #niewiemjaktootagowac #zwiazki
Linki dla tych którym umknęły tematy:
aczkolwiek nieco prawdy w tym jest, czesto ten sam temat/postawa sa tutaj oceniane diametralnie roznie zaleznie od tego, jakiej plci uzytownik napisal.
Komentarz usunięty przez autora