Wpis z mikrobloga

@SzymonPL: Panie, idź pan w c--j.

1. Bądź mną.
2. Zauważ absolutne minimum ceny LSK, spodziewaj się srogiej pompy, spadku na dokupienie, a potem rebrandingu i systematycznego wzrostu wartości.
3. Nakup LSK za kilka tysiaków.
4. Bądź hehe mondry i przelej wszystko na portfel, tak, jakby w ciągu kilku dni giełda miała
  • Odpowiedz
@leszek_SK: ~500. Gdybym miał je na Bittrex - byłbym do przodu o 300% już ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I tak czuję się moralnym zwycięzcą, bo to pierwsza pompa, którą sam osobiście rozpracowałem i przewidziałem. Po prostu nauczka na przyszłość - gdy zbliża się czas, trzeba mieć wszystko na miejscu. Przyzwyczaiłem się już, że każda lekcja w tej branży sporo kosztuje ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@SzymonPL: Najlepsze jest to, że niewyspany na nieogarze posłałem wszystko na HitBTC, i gdy tylko środki tam dojdą, zacznie się wyścig szczurów i w kilka minut cena pewnie spadnie poniżej tej rynkowej (tak było na Bittrex, gdy dotarły transfery). Więc może się okazać, że nie zdążę tu sprzedać i prześlę gdzie indziej i znów kolejna noc w pupę, a jutro BTC skoczy zanim sprzedam LSK i profity też pójdą w
  • Odpowiedz
@jarnunvosk: Mocno mnie rozczarowali, bo oficjalne powiadomienie pojawiło się prawie dobę po fakcie. Nie tak postępuje profesjonalny zespół, chyba, że chcieli celowo nakręcić pompę, by o LSK zrobiło się głośno przed nadchodzącymi zmianami. I tak planowałem longterm, ale, litości, mógłbym chociaż zostać nagrodzony za wiarę w ich produkt i dostać info dość wcześnie, by przesłać bagi na giełdę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded: jak dla mnie to celowa pompa dla wtajemniczonych. W ogole zobacz wolumen na wykresie 31 dni na bitbayu - kosmos jak na nasz rynek.
Zaatanawiam sie co robic przed segwitem, oatatnio jak spadl z rowerka do 4.30 bylem zażenowany :D
  • Odpowiedz