Mirki z #samochody pytanie jest. Zastanawiam się nad tym,czy mogę tylko na siebie kupić ubezpieczenie w przypadku gdy w dowodzie rejestracyjnym mam wbitego oprócz siebie współwłaściciela. Wiadomo- wcześniej się opłacało z racji że mój współwłaściciel miał max zniżek a ja nie. Teraz obliczone sobie ze różnica z nim a bez niego to 30 zł więc wolałbym na siebie tylko.
@strikingsurface Yhyy. Bo chodzi też o to, że w razie szkody z mojej winy współwłaścicielowi też leci zniżka (przynajmniej jeden z agentów ubezpieczeniowych tak twierdził- nawet do 0%) więc trochę szkoda.
@gabriel-bryju: spójrz na to z drugiej strony - gdyby współwłaściciel miał zwyżki zamiast zniżek... to czy też starałbyś się ubezpieczyć tylko na siebie?
Zastanawiam się nad tym,czy mogę tylko na siebie kupić ubezpieczenie w przypadku gdy w dowodzie rejestracyjnym mam wbitego oprócz siebie współwłaściciela.
Wiadomo- wcześniej się opłacało z racji że mój współwłaściciel miał max zniżek a ja nie. Teraz obliczone sobie ze różnica z nim a bez niego to 30 zł więc wolałbym na siebie tylko.
#ubezpieczeniesamochodu