Wpis z mikrobloga

Szynka z dzika z sosem, ziemnioki i buraczki zasmażane z jabłkiem i cebulą #gotujzwykopem #sousvide Mięso marynowane w winie, tymianku, majeranku, rozmarynie, czosnku i jałowcu przez dobę w warunkach próżniowych, później gotowane przez 4h w 59 stopniach i 20 minut w 65 bo zdygałem przed włośniem. wołam @mdesign: @snnop93: @test_user wyszło mega ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_rXYriCjnukyd8pl3bEIkTVZjP5LqN0he.jpg
  • 4
Mięso marynowane w winie, tymianku, majeranku, rozmarynie, czosnku i jałowcu przez dobę w warunkach próżniowych, później gotowane przez 4h w 59 stopniach i 20 minut w 65 bo zdygałem przed włośniem


@zakoo: a jak smakowało?