Aktywne Wpisy

szajbi_ +45
Stuknęło mi 10 lat konta na tym portalu ze śmiesznymi obrazkami.
Idą do nas święta oraz koniec roku. Czas refleksji.
Jaka jest najmilsza rzecz jakiej doświadczyliście na wykopie?
Macie jakieś fajne wspomnienia ze społecznością tutaj?
Ja
Idą do nas święta oraz koniec roku. Czas refleksji.
Jaka jest najmilsza rzecz jakiej doświadczyliście na wykopie?
Macie jakieś fajne wspomnienia ze społecznością tutaj?
Ja

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Rower, kask, uchwyt na bidon, bidon, koszulka, uchwyt na telefon, światła, zapasowa dętka, narzędzia do naprawy, minipompka, multitool, kamizelka odblaskowa, zapięcia do roweru, Ketonal, tabletki przeciwbólowe.
Pomożecie? Poza tym może ktoś polecić jakieś dobre światła i ogólnie dobre marki tego co zamierzam kupić? Żeby nie było że kupię jakiś multitool który zaraz się rozleci. Dobrze by było gdyby można to było dostać w Decathlonie bo tam właśnie jadę ;)
#rower, wołam też #wykoptribanclub i #szosa ;D
@orzelek76: Dura Ace toto nie jest - ale jeżeli jest na pełnej grupie to naprawdę nie ma na co narzekać. Ma trimming, ładnie pochowane kable, bardzo szerokie ratio (super dla amatora), korbę na HT2. Właśnie nabyłem swój pierwszy rower na pełnej Sorze i jestem bardzo zadowolony. Zbiera świetne recenzje, mnóstwo osób kręcących grube dystanse używa ich w rowerach zimowych, w zasadzie trudno o niej coś
@geuze ci odpowiedział
@orzelek76: pierwsze słyszę, u mnie działa jak malina, jedyne co słychać to opony, może masz coś zniszczone (hak? wygięty mech? krzywe tarcze?)