Aktywne Wpisy

cinu4 +94
Najbardziej natrętnych neur0pków mam na czarno a i tak fala tuskoidów zalewa wykop przed wyborami. Gdyby mi ktoś w 2015 powiedział, że za 8 lat internet zacznie obciągać Donaldowi to bym wyśmiał, a teraz po prostu wiem, że ten naród skazany jest na bycie pod butem.
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory
#bekazlewactwa #konfederacja #bekazpo #bekazneuropy #polityka #wybory

HrabiaTruposz +549

Na grafice po lewej stronie dziesięć najdroższych transferów, po prawej - na górze ile wydał w poszczególnym klubie, niżej wydatki każdego roku, na dole pozycje. #pilkanozna #transfery
- rok 2017
- ludzie wciąż twierdzą, że Guardiola dostał w Barcelonie gotowca
xD
@emmanatorr: z drugiej strony wygrał jako trener najwięcej albo prawie najwięcej trofeów w tym czasie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Czajna_Seczen: Do City, gdzie ma pełną władzę i ściągają na jego prośbę pod koniec sezonu 2017/2018 będzie z tego bardzo mocno rozliczany, w 13 miesięcy swojego pobytu wydał do tej pory 400 mln funtów, a to nie koniec i mamy jeszcze miesiąc do końca okienka.
Wengera tak samo można rozliczać ze wszystkich ruchów oprócz Welbecka i Lucasa Pereza, które
@Czajna_Seczen: Guardiola w City i Wenger w Arsenalu mają autorytarną władzę taką lub większą jak w dawnym angielskim modelu, Txiki i Gazidis nie są w stanie się im sprzeciwić.
@emmanatorr: jak ze swoich wydał to co się czepiasz :) a prawda jest taka, że jak się jest trenerem w tak topowych klubach jak Barca,. Bayern czy City, to nie rozumiem dlaczego nie miałby kupować piłkarzy, skoro klub na to stać. A inna kwestia, że przede wszystkim należałoby podać wynik netto, bo przecież jak klub kupuje