Aktywne Wpisy

KingaM +24
Teraz na pewno zniszczę #kapitalizm, wczoraj przed zamknięciem marketu oświęciłam wszystkie lampki i wsadziłam do testu najwięcej pobierające światła żarówki i mam prawie pewność że będą się świecić przez całą niedzielę i w poniedziałek rano pójdę i jestem prawie pewna że nikt tego nie wyłączy. Ceny na klientów na pewno nie przerzuca bo wojna marketów jest za ostra i byłoby to s---------o, pewnie zakażą pracownikom czajnika, trochę mam moralniaka
źródło: 1000006908
Pobierz
Nacho_Libre +6
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Tytuł: Unicestwienie
Autor: Jeff VanderMeer
Gatunek: thriller, sci-fi
★★★★★☆☆☆☆☆
Mam problem z tą książką. Ogólna koncepcja jest intrygująca, tajemnicza Strefa X, jedenaście nieudanych ekspedycji, później wieża czy też tunel, tajemnicza materia. Okej może to i się kupy by trzymało, ale właśnie spojnika łączącego to w całość mi brakowało. I osobiście zwalam tutaj winę na główną bohaterkę-narratorke, której narracja to opisy przyrody albo wspomnienia. Jest dobry pomysł, nie ma dobrej realizacji. Może następne tomy trylogii naprawiaja ten błąd. Może się za nie zabiorę. Może.
Moja 11 ksiazka w tym roku. Moze mi sie uda 24.
#bookmeter
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
źródło: comment_mHNn6CiHEojFcPT0j0o1i5QPqKcJXMwx.jpg
Pobierz