Jakas loszka z Gdanska polubiła i napisała do mnie na #tinder, zeby powiedziec ze jest na urlopie i jeździ po Polsce i akurat jest we Wrocławiu na jeden dzien, ale i tak ma go zaplanowany, więc nie możemy sie spotkać.
@GreenShot: Pomijając, że reszta jej odpowiedzi jest głupia, to to pytanie akurat najmniej z nich, lepiej wiedzieć na początku, czy ktoś szuka związku, kogoś na raz, FWB czy czegoś innego.
@bluehawaii91: @Dr_Killjoy: Chodzi po prostu o to, żebyście zaczeli ją przekonywać "OH NIE PROSZĘ NIE USUWAJ TINDERA JESZCZE POZNAJMY SIĘ", w przypadku Dr_Killjoy albo "OH NIE PROSZĘ ZNAJDŹ CZAS DLA MNIE JAK JUŻ JESTEŚ WE WROCŁAWIU" w przypadku OPa xD Takie n----------e z braku atencji i zabiegania o nie.
@bluehawaii91: Miałem podobną sytuację tyle, że z koleżanką. Pisze do mnie, że będzie w moim mieście, a mnie wtedy nie było albo nie miałem czasu i jej to tłumaczę, a ona "Nie szkodzi i tak nie chciałam się spotkać." xD
@paczekzdzemem: Czerwonym kolorem zaznaczono procentowa ilosc przypadkow w ktorych odpowiedz "kogos na raz"/"FWB" prowadzi do pomyslnego rozwoju wydarzen.
Nadal utrzymuję, że szczerość popłaca, bo jak ktoś pisze "ooo przyszedłem tu po żonę" a potem na spotkaniu po 5 min wali bez żenady "ściągaj majty", no to jest jednak zawracanie d--y i w---w dla obu stron.
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #c-------------o
źródło: comment_1QZpoL9FebUiS9yx7ihMIFKDF9yPvEqb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Miałem podobną sytuację tyle, że z koleżanką. Pisze do mnie, że będzie w moim mieście, a mnie wtedy nie było albo nie miałem czasu i jej to tłumaczę, a ona "Nie szkodzi i tak nie chciałam się spotkać." xD
źródło: comment_6W4gQClcmHNZFnePnlK9GF5oS4mcaw7f.jpg
PobierzNadal utrzymuję, że szczerość popłaca, bo jak ktoś pisze "ooo przyszedłem tu po żonę" a potem na spotkaniu po 5 min wali bez żenady "ściągaj majty", no to jest jednak zawracanie d--y i w---w dla obu stron.