Wpis z mikrobloga

#przegladarki #pcmasterrace #pc #windows #nieserwispc #serwispc #komputery #internet #wykopplus30club #pytanie #truestory #coolstory #wincyjtagow #wincyjtagow #pomocy
CO JA SIĘ N--------M Z TYMI PRZEGLĄDARKAMI...
NETSCAPE NAVIGATOR - od początku mojej przygody z internetem w 1997 jej używałem , a później nakładkę - Sylaba Comunicator XD, a później były cyrki z wyświetlaniem to przerzuciłem się...
INTERNET EXPLORER 6.0 - byłem po prostu zmuszony, nie było alternatywy, aż do czasu...
MOZARELLA PHOENIX/FIREBIRD - powiew świeżości, szybka, piękna, ale za chwilę zachłysnąłem się...
GOOGLE CHROME - używałem od początku istnienia projektu, ale z czasem zżerał prawie w całości moje ówczesne 2 GB RAM z łapczywością godną Posła Kalisza, mulił i przerzuciłem się na...
MOZARELLA już FIREFOX - moja ulubiona przeglądarka (,) była zajebista do jakieś pół roku temu, ale chyba z-----y ją jakieś aktualizacje - obecnie zaczyna mulić po tygodniu od zainstalowania. WTF?

W międzyczasie używałem OPERY w pracy, głównie dlatego, że miała zintegrowanego emaila. Była świetna. Ale...
BRAKOWAŁO MI DODATKÓW Z FIREFOXA

FIREFOX był dla mnie ideałem, bo:
1. nie mulił
2. miał zajebiste rozszerzenia typu THUMBNAIL ZOOM PLUS (dzięki któremu nie trzeba klikać w obrazek aby go powiększyć, tylko wystarczy najechać na niego myszą)

8 GB RAM, Intel i5 4200M, 10 Mb here
I co teras?
marek_antoniusz - #przegladarki #pcmasterrace #pc #windows #nieserwispc #serwispc #ko...

źródło: comment_N9vkIGSgobXf7416u00fnA8nRhoUoo9i.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach